Броят на регистрираните смъртни случаи от Ковид-19 в Латинска Америка,

...
Броят на регистрираните смъртни случаи от Ковид-19 в Латинска Америка,
Коментари Харесай

Броят на смъртните случаи в Латинска Америка надхвърли 250 хиляди

Броят на регистрираните смъртни случаи от Ковид-19 в Латинска Америка, най-силно засегнатия от пандемията регион в света, в четвъртък надхвърли 250 хиляди, съобщи Ройтерс, цитирани от БТА.

За едно денонощие от заболяването в Бразилия починаха 1204 души, съобщи здравното министерство на страната. Във втората по брой на заразените страна след САЩ общият брой на жертвите на Ковид-19 е повече от 112 хиляди.

Мексико съобщи за 6775 новозаразени и 625 смъртни случая за последните 24 часа.

Аржентина отчете рекорден брой установени случаи за едно денонощие - 8225. В страната досега са регистрирани 320 884 заразени и 6517 починали.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11611  Франция ще отвори учебните заведения на 1 септември макар скока в броя на новозаразените Франция ще отвори учебните заведения на 1 септември макар скока в броя на новозаразените  Мексико ще получи най-малко две хиляди дози от съветската ваксина Мексико ще получи най-малко две хиляди дози от съветската ваксина  Висок брой излекувани от COVID-19 за последното денонощие Висок брой излекувани от COVID-19 за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР