Броят на заразените с коронавируса във Финландия нарасна за денонощие

...
Броят на заразените с коронавируса във Финландия нарасна за денонощие
Коментари Харесай

Над 6300 станаха заразените с коронавируса във Финландия

Броят на заразените с коронавируса във Финландия нарасна за денонощие с 61 и достигна 6347 души. Това съобщи днес Националният институт по здравеопазването и социалното развитие, предаде ТАСС.
В страната са регистрирани 298 смъртни случая сред болните от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8095
В рамките на антивирусните мерки Финландия бе затворила границите си, но от 14 май границите й са отворени за граждани от страни в Шенгенската зона при пътувания по служба и по спешност, подновено е обучението в училищата и детските заведения.

Финландия отваря училищата си

До края на май Финландия запазва забраната за събирания на групи над 10 души, но от 1 юни ще може да се събират до 50, междувременно ще започнат постепенно да отварят врати театрите, музеите, библиотеките, ресторантите и спортните обекти.

Обучението във висшите и средните училища ще продължи дистанционно до края на учебната година.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8095  СЗО: Няма доказателства за разпространяване на COVID-19 посредством повърхности СЗО: Няма доказателства за разпространяване на COVID-19 посредством повърхности  Мъжете не обичат защитните маски, изглеждали по-уязвими Мъжете не обичат защитните маски, изглеждали по-уязвими  Хората над 65 години в Турция още веднъж имат позволение да излизат на открито Хората над 65 години в Турция още веднъж имат позволение да излизат на открито
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР