Британското правителство обяви днес, че поради спад на броя на

...
Британското правителство обяви днес, че поради спад на броя на
Коментари Харесай

Великобритания отмени наложени заради коронавируса ограничения

Британското правителство обяви днес, че поради спад на броя на случаите на заразяване отменя ограничителни мерки, въведени в няколко района в северната част на Англия, като отмяната влиза в сила в сряда, предаде Франс прес.

" Това означава, че от следващата седмица над един милион души ще могат да видят отново близки и приятели, които не са част от тяхното домакинство, като спазват мерките за социална дистанция, за пръв път от обявяването на ограниченията на 30 юли ", подчерта правителството в изявление.

В засегнатите от ограниченията части от района на Манчестър, Западен Йоркшир и Ланкашър ще могат да отворят отново врати и зали за боулинг, казина и закрити детски площадки. В останалата част на Англия тези заведения работят от 15 август.

Ограничения на срещите между лица от различни домакинства все още са в сила в централната част на Манчестър, в Олдъм, Пендъл и Блекбърн, както и в Лестър.

Великобритания е страната с най-голям брой жертви на коронавируса в Европа, с близо 41 500 смъртни случая при 330 000 потвърдени случая на заразяване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11845  Всички деца, умряли с COVID-19 във Англия, са имали болести Всички деца, умряли с COVID-19 във Англия, са имали болести  36 умряли от COVID-19 в Турция - антирекорд от 17 май в страната 36 умряли от COVID-19 в Турция - антирекорд от 17 май в страната  Испания записва 3829 нови случая на болест с COVID-19, Франция - над 7000 Испания записва 3829 нови случая на болест с COVID-19, Франция - над 7000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР