Британските депутати одобриха налагането на едномесечна карантина в Англия, гласувайки

...
Британските депутати одобриха налагането на едномесечна карантина в Англия, гласувайки
Коментари Харесай

Британският парламент одобри налагането на едномесечна карантина в Англия

Британските депутати одобриха налагането на едномесечна карантина в Англия, гласувайки днес в подкрепа на плана на премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е с цел да се предотврати разпространението на Ковид-19, което излиза извън контрол и претоварва здравната система, предаде Ройтерс.

Налагането на карантината бе одобрено с 516 гласа " за " срещу 38 " против ". Лейбъристката опозиционна партия също подкрепи предложението, въпреки че разкритикува Джонсън за забавяне на реакцията му на пандемията. Той бе порицан и от някои представители на собствената му партия за това, че е отишъл твърде далеч с мерките.

Великобритания регистрира днес 492 нови смъртни случая от Ковид-19, което е най-големият им денонощен прираст от 13 май насам и е повишение спрямо 397 починали вчера, сочат данни на правителството.

Общият брой на починалите от Ковид-19 в страната достигна 47 742 души. Броят на новозаразените за последното денонощие във Великобритания е 25 177 души.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14429  Българската ваксина е близо до финалния резултат, съобщи доктор Симидчиев Българската ваксина е близо до финалния резултат, съобщи доктор Симидчиев  С позитивни проби за COVID-19 във Великотърновска област са 10 лекари С позитивни проби за COVID-19 във Великотърновска област са 10 лекари  Официално: Екатерина Захариева е под карантина поради контакт с COVID-позитивен Официално: Екатерина Захариева е под карантина поради контакт с COVID-позитивен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР