Британски онлайн сексшоп за продажба на фетишистки стоки, свързани с

...
Британски онлайн сексшоп за продажба на фетишистки стоки, свързани с
Коментари Харесай

Фетишистки сексшоп за лекарски фантазии дарява престилките си на британска болница

Британски онлайн сексшоп за продажба на фетишистки стоки, свързани с лекарски фантазии, е дарил наличните си престилки на медицинския екип на болница, която изпитвала отчайващ недостиг от защитни средства срещу новия коронавирус, съобщава Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3235
" Дарихме цялата си наличност на едно болнично заведение, работещо за здравната система на страната, написаха от бутика MedFet UK в Туитър.

Става дума за отделни бройки, тъй като не разполагахме с голям складов ресурс. Разбрахме за нуждите на персонала и дарихме безвъзмездно наличностите си! "

Сайътът призна, че е бил потърсен от Националната здравна служба на Великобритания с молба да бъдат предоставени на медиците основни защитни средства. От сайта увериха, че неговите артикули отговарят на всички болнични стандарти, въпреки че се използват...за други цели.

Синдикатът на лекарите в Обединеното кралство, Британската медицинска асоциация, алармира от известно време за недостиг на индивидуални защитни средства за медиците, които са на първа линия в борбата с новия коронавирус, припомня агенцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3235  МИ-5 с нов началник МИ-5 с нов началник  Още детайлности по какъв начин да вземете помощ от страната Още детайлности по какъв начин да вземете помощ от страната  Гръцкият министър председател прикани министрите си да дарят половината си заплата за битка с COVID-19 Гръцкият министър председател прикани министрите си да дарят половината си заплата за битка с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР