Битката на Виктория беше да се справя с малки и

...
Битката на Виктория беше да се справя с малки и
Коментари Харесай

Бившият мъж на журналистката Виктория Маринова: Аз знам защо Северин я уби, няма какво да го питам

Битката на Виктория беше да се справя с малки и големи несправедливости. Това каза в предаването „ Тази събота” по bTV Свилен Максимов, бивш съпруг на журналистката Виктория Маринова и председател на фондацията „ Направи добро на непознат”. В неделя в Русе ще има голям концерт в памет на журналистката.

„ Посланието на организаторите към всички, които ще докоснем, е да спрем да мрънкаме, да направим нещо добро”, подчерта той. „ Всички ние сме длъжни да запазим този неин стремеж да се справя с несправедливостите”, категоричен е бившият съпруг на Виктория Маринова.

Той заяви също, че не изпитва необходимост да се изправи очи в очи срещу обвинения за убийството на журналистката Северин Красимиров и да го попита „ Защо?”.

„ Аз знам защо. Какво да го питам този? Винаги когато стане въпрос за това, се опитвам да го игнорирам, да го забравя. Не искам да се срещам със Северин. Той е някакъв там. Тотално ми е безразличен. Предпочитам обаче и съм длъжен да се фокусирам върху доброто”, категоричен беше Свилен Максимов.

Той разкри, че не е гневен, но призна, че в началото след случилото се е изпаднал в депресия.

„ Бях изпаднал в такова състояние, но в един момент си дадох сметка, че това не е правилно. Ако отговорим на лошото с лошо, освен да генерираме ново лошо, няма какво друго да постигнем. На лошото трябва да отговорим с добро”, подчерта Свилен Максимов.

„ Времето лекува, но дали ще се излекуваме по-бързо или по-бавно, може би зависи от добрите дела, които ще направим през това време”, изтъкна бившият съпруг на Виктория Маринова.

Той се зарече, че ще продължи всяко едно от нейните дела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР