Бившият премиер на Италия получил отрицателен резултат на тест за

...
Бившият премиер на Италия получил отрицателен резултат на тест за
Коментари Харесай

Берлускони се излекува от коронавируса, стяга сватба

Бившият премиер на Италия получил отрицателен резултат на тест за новия коронавирус, с който се зарази в началото на септември, съобщиха ТАСС и Ройтерс.

Ако резултатите и от повторния тест са отрицателни, политикът ще може да присъства на сватбата на малкия си син Луиджи, уточнява агенция АНСА.

Луиджи Берлускони, на 32 години, също прекара Ковид-19. В близките дни му предстои сватба с годеницата му Федерика Фумагали. Церемонията ще бъде частна, в тесен семеен кръг, в една от църквите в Милано. Венчавката бе планирана за лятото, но бе отложена заради пандемията, предава БТА.

, лидер на партията " Форца Италия " и евродепутат, отбеляза 84-ия си рожден ден на 29 септември в изолация, когато тестът му за коронавируса даде положителен резултат. С коронавируса се заразиха и двете му дъщери - Барбара, от брака му с Вероника Ларио, и Марина, президентът на семейния холдинг, която е дъщеря от първия брак на политика с Карла Дал`Ольо. Те вече са здрави.

Берлускони бе диагностициран с Ковид-19 на 2 септември, след като бе хоспитализиран с двустранна пневмония в ранен стадий. Политикът бе изписан от болница на 14 септември. Берлускони призна, че в един момент се страхувал за живота си. Той определи болестта като " адска ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12944  Двама служащи в циментовия цех в с. Златна Панега са с ковид Двама служащи в циментовия цех в с. Златна Панега са с ковид  Проф. Иво Петров направи разяснения по отношение на COVID-19 и обстановката у нас Проф. Иво Петров направи разяснения по отношение на COVID-19 и обстановката у нас  Рекорден брой на инфектирани и умряли от COVID-19 в Полша Рекорден брой на инфектирани и умряли от COVID-19 в Полша
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР