Американският технологичен гигант Apple e проектирал предпазни шлемове за лице,

...
Американският технологичен гигант Apple e проектирал предпазни шлемове за лице,
Коментари Харесай

Apple e проектирал предпазни шлемове за лице

Американският технологичен гигант Apple e проектирал предпазни шлемове за лице, с които ще снабдява медиците, работещи със заразени с коронавирус, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4303
Компанията планира всеки ден да произвежда 1 милион такива средства за индивидуална защита, съобщи в профила си в Twitter главният изпълнителен директор на компанията Тим Кук.

По думите на Кук компанията обединява усилията на своите разработчици, инженери, специалисти по опаковки и доставчици в разработката, производството и доставката на предпазни шлемове за медицинските служители. Той отбелязва, че шлемовете се регулират и сглобяват за по-малко от две минути.

В обръщението Кук посочва, че с помощта на глобалната си мрежа за снабдяване Apple е осигурил над 20 милиона медицински маски.

По последни данни, цитирани от ТАСС, с коронавирус в света са заразени над 1,1 милион души, а смъртните случаи са над 60 000.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4303  Прочутият ретро трамвай в Истанбул спря да се движи поради ковид Прочутият ретро трамвай в Истанбул спря да се движи поради ковид  Бил Гейтс с прогноза по кое време ще се възстановява животът с COVID-19 Бил Гейтс с прогноза по кое време ще се възстановява животът с COVID-19  Младите хора до 29 години - най-паникьосани поради обстановката с коронавиуса Младите хора до 29 години - най-паникьосани поради обстановката с коронавиуса
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР