103 електронни картички участваха в надпреварата за призовите места в

...
103 електронни картички участваха в надпреварата за призовите места в
Коментари Харесай

РИОСВ – Шумен обявява победителите в десетият благотворителен конкурс ЕКО КОЛЕДА

103 електронни картички участваха в конкуренцията за призовите места в десетото юбилейно издание на обичайния благотворителен конкурс на шуменската екоинспекция ЕКО КОЛЕДА.

С авторски картички в надпреварата участваха възпитаници от градовете Шумен, Търговище и Омуртаг и от с. Царев брод. Експертно жури дефинира тримата спечелили в категорията „ коледна декорация ” и още двама участници, които също ще получат грамоти и награди за своето чудесно показване.

            При по-малките участници в състезанието се състезаваха деца от 25 детски градини от градовете Шумен, Търговище, Антоново, Опака, от селата Тимарево, Ясенково, Хитрино, Ловец, Голямо Градище и Черна и от шуменския квартал Макак. В оспорваната конкуренция журито дефинира трима спечелили, а класирането по категории, както и спомагателни награди за чудесно и автентично показване са оповестени на електронната страница и на Facebook страницата на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Шумен. Победителите могат да вземат своите грамоти и награди на място в инспекцията, а всички участници ще получат грамоти на електронните си адреси.

            Една част от направените коледни материали ще бъдат предоставени на ЦПРЛ-ОДК „ Анастас Стоянов ” в гр. Шумен за благотворителната идея по подкрепяне на детското поделение на МБАЛ-Шумен, а другата част ще бъде закупена в коледен базар от чиновниците в екоинспекцията и средствата ще бъдат дарени с благотворителна цел.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР