1000 лева глоба отнесе шофьор от Пловдив заради това, че

...
1000 лева глоба отнесе шофьор от Пловдив заради това, че
Коментари Харесай

Бесен шофьор нашамари пловдивчанка пред очите на невръстната й дъщеричка и си получи заслуженото

1000 лева глоба отнесе шофьор от Пловдив заради това, че е набил майка пред 3-годишната й дъщеричка на паркинга на голям хранителен магазин в града.

В късния следобед на 24 юли 2018 г. пострадалата с нейна приятелка и децата им пазарували в хипермаркет в Пловдив. Към 18,40 часа те излезли навън и видели как пред входа на магазина на пешеходна пътека в този момент спира колата си „ Тойота” нарушителят. Жената отворила предната дясна врата на леката кола и попитала шофьора откъде да премине. Шофьорът й отвърнал да минава откъдето си иска, а в отговор майката му треснала вратата. Тя тръгнала да заобикаля тойотата, но шофьорът бил афектиран от треснатата врата, излязъл и започнал да удря жената, пише " Монитор ".

Блъснал лявата й ръка, ударил я по лицето с ръка и посегнал да я ритне. Майката се извъртяла така, че да предпази от удара с крак детето си и била ритната в лявото бедро. В това време шофьорът викал: „ Ти знаеш ли колко е скъпа колата, знаеш ли колко пари съм дал за тая кола, ще спирам, където си поискам”. Покупките от торбата на майката се разлетели, дъщеричката й и детето на приятелката й ревнали. На грозната сцена имало и много свидетели.

В този момент към шофьора отишла жена му, която чула мъжа си да казва: „ Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Намесил се и непознат мъж, който потърсил сметка на шофьора защо удря майката. Жената на насилника знаела, че той има избухлив характер и се опитала да го махне от мястото.

Свидетели подали на 112 сигнал, но когато полицаите отишли, от агресивния шофьор нямало и следа. Той бил издирен и изправен на съд.

Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР