100 хиляди лева иска Нора Недкова от продуцентите на „ВИП

...
100 хиляди лева иска Нора Недкова от продуцентите на „ВИП
Коментари Харесай

Нора Недкова иска 100 бона от Брадъра

100 хиляди лв. желае Нора Недкова от продуцентите на „ ВИП Брадър”, с цел да влезе в къщата на шоуто наесен. Актуалната Мис Плеймейт от месеци е спрягана като участничка в новия сезон на риалитито, който потегля през септември. Тя обаче била безапелационна, че си знае цената и няма да падне даже стотинка под нея.

Нора била проучила хонорарите в предходните сезони и по отношение на тях решила какъв брой да желае от Брадъра. Тя считала, че сумата не е висока, а по-скоро междинна категория. Говори се, че досега 100 бона са взели хора като Сашка Васева, Енджи Касабие, Ути Бъчваров и Деси Цонева. Варненската Мис Плеймейт се слагала в същата категория, по тази причина желала същото възнаграждение. Преди дни се заприказва, че към този момент се била съгласила да влезе в шоуто против 60 хиляди. По информация на „ Уикенд” това е била първичната сума, която са ѝ предложили. Моделката обаче била безапелационна, че коства най-малко 100 и че за по-малко не си коства да се излага пред цяла България и да си къса нервите.

През зимата Недкова записва скандално присъединяване в „ Черешката на тортата”, което подвигна до небето рейтинга на Нова тв. Още тогава се знаеше, че готварското шоу е сполучливо изискан тест за „ ВИП Брадър” наесен. Ако Нора влезе в къщата, с нея ще бъде поканен и гримьорът Валентин Кулагин, с цел да продължат абсурда от „ Черешката”. На страницата на шоуто в интернет бе пусната анкета „ Кой от двамата желаете да видите във „ ВИП Брадър” – Нора или Кулагин?”, в която безапелационно поведе плеймейтката. Гримьорът обаче прикани почитателите си да го поддържат. Той не крие, че голямата упоритост в живота му е да блесне точно в това риалити. Моделката се зарича, че в никакъв случай не би влезнала там дружно с него, само че съгласно нейни познати, е склонна да не помни тези обети против подобаваща сума.

Освен двамата върли врагове, във „ ВИП Брадър” тази есен се чака и един футболист – Благой Георгиев-Джизъса. След развода му с танцьорката Есмер при започване на годината той остана без пукната стотинка и с провалена спортна кариера. От завръщането си в България досега обикаля всевъзможни риалитита с вярата да го поканят за присъединяване против относително непретенциозен хонорар. И ето, че най-сетне желанието му е на път да се сбъдне. Очаква се дружно с него да вкарат най-малко една-две необвързани манекенки, към които известният с флиртаджийския си темперамент състезател да насочи своя сексапил. Освен като риалити звезда, Джизъса се кани да се изявява и като артист. Той към този момент се снима в сериала на Димитър Митовски „ Ускорение”, който ще се излъчва по Нова тв, както и „ Брадъра”.

Другата обществена персона, за която е съвсем несъмнено, че влиза в Къщата, е актрисата Елена Карабойчева. Освен във „ ВИП Брадър”, ще продължаваме да я гледаме и в ролята на сестра Чокова в „ Откраднат живот”. Стройната дама, която е родила и отгледала 3 деца, към този момент е фаворитка на публиката и, в случай че влезе в шоуто, има големи шансове за победа. Предаването води договаряния и с тийн звездата Тита, нащумяла с песента си „ Антилопа”, само че тя към момента умувала. Както „ Уикенд” заяви, в шоуто влиза и скандалния някогашен народен представител Владо Кузов.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР