100-годишен ветеран от Втората световна война ще се ожени за

...
100-годишен ветеран от Втората световна война ще се ожени за
Коментари Харесай

100-годишен американски ветеран от Втората световна война ще се ожени за френска годеница близо до плажовете за десант в Деня на Д 80 години по-късно

100-годишен деец от Втората международна война ще се ожени за годеницата си във френски град единствено на благи от плажовете където Съюзниците освободиха Франция от нацистко ръководство.

Харолд Теренс ще бъде почетен от френското държавно управление през юни за приноса му към военните старания 80 години след Д-ден. Докато е там, ветеранът от Втората международна война ще се ожени за своята избраница Жан Сверлин, 96.

„ Обичам това момиче – тя е много специфична “, сподели Теренс, който остава цялостен с сила макар възрастта си, сподели пред Асошиейтед прес. Двойката стартира да се среща за първи път през 2021 година и връзката им се ускори. „ Той е необикновен човек, необикновен “, сподели Сверлин, след бърз танц на „ Uptown Funk “ от Марк Ронсън и Бруно Марс. „ Той ме обича толкоз доста и го споделя.

„ И Боже мой, той е най-хубавият целувач “, добави 96-годишният мъж. Въпреки че се срещат единствено на 90-те години, Харолд и Жана имат общо история, като и двамата са израснали в Ню Йорк.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР