100-годишен мъж от Калифорния почина, след като беше блъснат откола

...
100-годишен мъж от Калифорния почина, след като беше блъснат откола
Коментари Харесай

Автомобил блъсна 100-годишен мъж и избяга, жертвата почина

100-годишен мъж от Калифорния умря, откакто беше блъснат откола в Оукланд в неделя, съобщи Sky News.Местната полиция към момента търси водача, откакто автомобилът е избягал от местопроизшествието.

Във вторник полицейското ръководство в Оукланд издаде известие за помощ от обществеността занамирането на автомобила.Оттам разгласиха фотография на колата, която се търси.

Снимка: Полицейско ръководство на Оукланд

„ При идването чиновниците откриха ранената жертва (възрастен мъж) с тежка контузия на главата от конфликта. Пожарната работа в Оукланд (OFD) и кола за спешна помощ дойдоха на място и оказаха помощ на жертвата, която, за жалост, умря отнараняванията си “, заяви OPD.

Дъщерята на жертвата,Шърли Ко, приказва с KTVU и сподели запокойния си татко: „ Ние бяхме доста близки и това в действителност е потрес за мен. “

Починалият е пенсиониран чиновник на тайванското държавно управление. Той е навършил 100 години през ноември, два месеца преди брачната половинка му да почине.

Дъщеря му добави: " Той бешедоста здрав. Ходеше съвсем всеки ден. "

Говорейки за дългия живот на татко си, тя съобщи: „ Всеки би трябвало да се учи от него. Той е живя 100 години. Спортуваше, грижешесе за себе си. “

„ Поне би трябвало да имате учтивостта да спрете, да се обадите на полицията, да се обадите за помощ. Този вид държание не е задоволително “, добави тя.

Автомобилът, който полицията търси, е бял Мини Купър.Те оферират премия до 10 000 $ за информация, водеща до арест.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР