10 офиса на НАП ще имат нови банкови сметки за

...
10 офиса на НАП ще имат нови банкови сметки за
Коментари Харесай

10 офиса на НАП с нови банкови сметки за плащане на данъци от утре

10 офиса на Национална агенция за приходите ще имат нови банкови сметки за заплащане на налози, осигуровки и други обществени вземания от 1 август 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на Национална агенция за приходите.

По новите сметки ще се подреждат заплащания от жители и юридически лица с регистрация във всички офиси на Национална агенция за приходите в град София, в това число записаните в „ Средни данъкоплатци и осигурители “, както и офисите София-област, Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Перник, Русе, Стара Загора и Ямбол.

Няма смяна в банковите сметки на останалите офиси на приходната организация.

Ползвателите на електронната услуга за заплащане на отговорности към Национална агенция за приходите, налична в Портала за е-услуги на Национална агенция за приходите, ще могат да продължат да заплащат без такси по електронен път. Запазва се и опцията за заплащане без такса на ПОС терминал във всички структури на Национална агенция за приходите.

Всички клиенти на Национална агенция за приходите, наранени от измененията, ще получат известие по електронната поща, допълват от приходната организация. Номера на сметки няма да бъдат посочвани в кореспонденцията по имейл от съображения за сигурност. Информация за новите сметки е оповестена на уеб страницата на приходната администрация, в рубриката " Плащане ", подрубрика " Банкови сметки ".

За спомагателна информация клиентите на Национална агенция за приходите могат да се извърнат към колцентъра на организацията на телефон 0700 18 700 или на имейл [email protected].
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР