10-месечно бебенце падна от чардак на къща в гърменското с.

...
10-месечно бебенце падна от чардак на къща в гърменското с.
Коментари Харесай

Борят се за живота на 10-месечно бебе, паднало от чардак на ...

10-месечно бебенце падна от чардак на къща в гърменското с. Дъбница. Получило е тежка черепна контузия и е откарано за лекуване в " Пирогов ".

Майката на момиченцето излязла да простира прането на чардака на къщата. Детето, което още не е можело да върви, е допълзяло до чардака и съумяло да се промуши през парапета. Паднало от няколко метра на земята.

Веднага е извикан екип на " Спешна помощ ", който откарал бебето в болничното заведение в Гоце Делчев. Там открили, че е в извънредно тежко положение и са го транспортирали до " Пирогов ". Майката изпаднала в потрес от случилото се, изгубила схващане и припаднала. Наложило се да бъде свестявана. Тя е на 17 година, а бащата - на 20 година и това е първото им дете.

" Изключително положително и хубаво семейство. Много добре си гледат бебето, само че ето, че за момент стана този безразсъден случай. Днес родителите са в София, с цел да схванат повече информация от лекарите. Надяваме се медиците да спасят живота на момиченцето ", споделиха близки на фамилията от селото, представени от novini.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР