10 камиона отпадък, сред които и едрогабаритни - тухли, желязо,

...
10 камиона отпадък, сред които и едрогабаритни - тухли, желязо,
Коментари Харесай

Не е за вярване колко боклуци са разчистени след снощния погром

10 камиона боклук, измежду които и едрогабаритни - тухли, желязо, колчета, павета и битови боклуци, са извозени от палатковите лагери в София.

Това оповестиха от почистващата компания.

Екипи на Столичната община разказват вредите.

Красимир Димитров - шеф на дирекция "Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община, изясни пред БНР: "Щетите са изкъртени павета, тухли, знаци, обърнати кофи за боклук. Все още оглеждаме за спомагателни вреди от през вчерашния ден. Вчера през целия ден и през цялата нощ бях тук и всичко видях, което се случи. В момента сме наредили здрави павета по дупките.

Преди това ще се направи оглед и протокол за нанесени вреди, изключително за паветата, които са извадени и са изпочупени. От тази страна попълнихме със здрави павета, само че в този момент фирмата-изпълнител ще стартира да ги реди в допълнение. За момента няма заплаха за колите, само че строителя е тук и ще стартира незабавно да работи.

За "Общинска полиция " не мога да кажа дали има потърпевши, мисля, че няма. Ние от нашата дирекция, всички екипи са живи и здрави.

Помогнахме на шест индивида служители на реда, откарахме ги в болница, на един оператор от телевизия и настрана към 13 индивида ги промивахме с разтвори от нашите незабавни чанти при пръскането. Видяхме доста провокатори. Към 100-200 души бяха хората, които хвърляха бомбички, пиротехника, павета, камъни. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР