10 иновативни сърдечносъдови интервенции на живо се показват днес в

...
10 иновативни сърдечносъдови интервенции на живо се показват днес в
Коментари Харесай

10 сърдечни операции на живо днес в Пловдив СНИМКИ

10 новаторски сърдечносъдови интервенции онлайн се демонстрират през днешния ден в Пловдив . Операциите се правят в пловдивските УМБАЛ „ Свети Георги” и УМБАЛ „ Пълмед” и старозагорската „ Тракия” и се излъчват в една от залите на Парк хотел Пловдив, където водещи инвазивни кардиолози дават упътвания и вземат участие в полемики в хода на процедурите.

Операциите са част от програмата на VIII Национален конгрес по интервенционална кардиология , който се организира под тепетата сред 9 и 12 ноември. Събитието се провежда от Българското сдружение по интервенционална кардиология със съдействието на Дружеството на кардиолозите в България.

Това е един от най-хубавите способи за образование, тъй като в нашата специалност 50% от триумфа е плод на работа , 40% на гледане и останалото се дължи на четене”, показа доктор Валери Гелев, ръководител на Българското сдружение по интервенционална кардиология.

Над 300 медици от България и света обсъждаха новостите в света на инвазивното лекуване на сърдечносъдови болести. Включително актуалните международни и европейски рекомендации, които включват от ден на ден минималноинвазивното интервенционално лекуване като стандарт и при болести, които до този миг са лекувани целесъобразно с отворена хирургия - стволови стенози, структурни и клапни болести, комплицирани коронарни запушвания и други

“Все още за нас са предизвикателство клапните болести . Това са скъпо струващи способи , само че съм сигурен че най-вече до 10 години инвазивната кардиология ще се занимава по равно с лекуване на коронарни артерии и на структурни заболявания”, сподели доктор Гелев.
тагове сърдечни интервенции пловдив  10 сърдечни интервенции онлайн през днешния ден в Пловдив СНИМКИ  10 сърдечни интервенции онлайн през днешния ден в Пловдив СНИМКИ  10 сърдечни интервенции онлайн през днешния ден в Пловдив СНИМКИ  10 сърдечни интервенции онлайн през днешния ден в Пловдив СНИМКИ  10 сърдечни интервенции онлайн през днешния ден в Пловдив СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР