10-годишно момиче, бебе на годинка и неправилно изпреварващият водач пострадаха

...
10-годишно момиче, бебе на годинка и неправилно изпреварващият водач пострадаха
Коментари Харесай

Бебе и 10-годишно момиче пострадаха при катастрофа в района на Пампорово

10-годишно момиче, бебе на годинка и погрешно изпреварващият лидер пострадаха при злополука на пътя сред Пампорово и Проглед, заяви полицията. 
Челният конфликт е станал към 13,50 часа през вчерашния ден. 35-годишен водач на смолянска " Шкода Октавия " т ръгнал да изпреварва рейс на неразрешен сектор и се удря челно в насрещно движещия се " Мицубиши Грандис ", ръководен от 40-годишен пазарджиклия.
Шофьорът на шкодата е с фрактура на десния гален и левия лакът. Ранени са и пътуващите в лекия автомобил „ Мицубиши “ 10-годишно момиченце, което е получило фрактура на лява предмишница, и момиченце на 1 годинка, което е получило охлузна рана на носа и хематом на лява буза.
Пострадалият смолянчанин е настанени в МБАЛ „ доктор Братан Шукеров “ АД гр.Смолян за лекуване, без заплаха за живота. Останалите са освободени за домашно лекуване след осъществени медицински прегледи.
„ Местопроизшествието е непокътнато и посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) -Чепеларе. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.  След пренасяне на колите, екип на РСПБЗН-Пампорово е обезопасил пътното платно от разлелите гориво-смазочни материали чрез измиване с вода и нанасяне на пясъчна възглавница за попиване “, оповестяват още от полицията в Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР