10 години след като напуснаха Нова тв, където правеха безкрайни

...
10 години след като напуснаха Нова тв, където правеха безкрайни
Коментари Харесай

Иван и Андрей подписаха с Нова тв

10 години откакто напуснаха Нова тв, където правеха безкрайни блокови излъчвания в събота и неделя, Иван и Андрей се завръщат там. Двамата продуценти, които досега работеха главно с Би Ти Ви, са подписали контракт и с конкуренцията. Те ще вършат там серия от излъчвания за футболния шампионат за Купата на България.
Новината, че Иван и Андрей още веднъж ще работят в Нова, гръмна при започване на седмицата, когато малкия екран завъртя рекламен клип за бъдещия им план. Той ще се излъчва по един от каналите на медийната група – „ Диема спорт ”. Форматът е извънредно огромен – плануван е като шоу, което продължава съвсем 4 часа и включва риалити детайли, игри, доста диалози с разнообразни посетители, в това число някои от най-популярните ни футболни специалисти. Началото е на 12 април, когато е полуфиналът сред Славия и ЦСКА-София. На идващия ден шоуто продължава с Левски-Лудогорец.

Според информация на „ Уикенд ” , договорът с Нова е признат от Би Ти Ви като удар в гърба. Иван и Андрей са хората, на които малкия екран разпорежда най-големите си планове в последните години, надлежно за тях са планувани и най-хубавите бюджети. В момента водещите на „ Фермата ” вършат два сериала за Би Ти Ви – „ Мен не ме мислете ”, от който е планувано да се снимат най-малко стотина епизода, и втория сезон на „ Съни бийч ”, който потегля при започване на май. В същото време Би Ти Ви работи с тях по плановете им за българите, които се завръщат у нас от чужбина, в „ Тази събота и неделя ” е обезпечена графа за дамата на Андрей – Емануела Толева, а през есента се чака нов сезон на „ Фермата ” – риалитито продължава, въпреки че рейтингът му предходната година беше пагубен. На този декор никой в Би Ти Ви не е очаквал, че Иван и Андрей ще стартират работа и с конкуренцията.

Двамата водещи, които са и продуценти, станаха звезди точно в Би Ти Ви преди години. Телевизията им даде късмет за изява, приемайки концепцията им за шоуто „ Сблъсък ”, на което през днешния ден към този момент се гледа като на класика в родния ефир. През 2009 година обаче двамата одобряват оферта за работа в Нова тв, където стартират да вършат голям ефирен блок в събота и неделя, който се състои от няколко разнообразни излъчвания. Иван и Андрей са продуценти, както и водещи на едно от предаванията. Докато са в Нова тв, двамата съумяват да се оженят, а по-късно – и да се разведат, а Иван среща настоящата си половинка Ирина Тенчева, която е водеща на едно от предаванията му. Тя се развежда с тогавашния си брачен партньор, с цел да е с него. Всички тези драма не престават до 2012 година, когато екранната двойка – Иван и Андрей, одобряват контракт с несъществуващата към този момент ТВ7. Там размахът на работа е голям – двойката водещи прави едни от най-мащабните риалитита в родния ефир за всички времена – „ Къртицата ” и „ Музикална академия ”. Освен това работи и по други стратегии. Но приказката не продължава дълго. След банкрута на малкия екран Иван и Андрей се връщат в Би Ти Ви с „ Фермата ”. На тях родният ефир дължи и много други стратегии – „ Бригада Нов дом ”, „ Смени дамата ”, „ Папараци ”, което придвижват от ТВ7 в Би Ти Ви, планове за поощряване на раждаемостта, за връщане на младежите в България от чужбина, както и сериалите, към които в последно време продуцентите са се насочили. Дали след контракта с конкуренцията Би Ти Ви няма да им врътне кранчето? Това най-вероятно напълно скоро ще стане ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР