10-дневен лагер в Алания (Турция) ще имат футболистите на "Монтана"

...
10-дневен лагер в Алания (Турция) ще имат футболистите на "Монтана"
Коментари Харесай

Монтана започва подготовка на 8 януари, пак ще ходи на лагер в Алания

10-дневен лагер в Алания (Турция) ще имат футболистите на "Монтана " по време ни зимната си подготовка за пролетния дял от шампионата на Втора професионална лига. За турския курорт монтанци ще заминат на 27 януари и ще останат до 7 февруари.
Там тимът ще изиграе четири контролни срещи, като противниците за тях към момента не са конкретизирани. Грижа за това ще имат от компанията, която се занимава с цялата организация към престоя на северозападния български отбор на турска земя. Серията от контролни срещи започва на 18 януари против "Спартак " (Плевен). На 24-ти "Монтана " ще премери сили с третодивизионния "Спортист " (Своге). И за двете инспекции в допълнение ще се прецизира мястото на провеждането им.
Отборът на "Монтана " ще направи първата си подготовка за новата 2020 година на 8 януари, сряда. Заниманието е планувано за 14 часа на терена с неестествен а настилка в спортния комплекс „ Огоста “. До заминаването си за лагера в Алания монтанци ще упражняват на клубната си база. След завръщането си назад вкъщи футболистите ще получат три дни отмора и от 10 февруари възобновяват още веднъж подготовка на клубната си база.
От управлението на клуба споделиха, че задачата пред треньорския тандем Светлан Кондев-Венци Иванов е място, осигуряващо бараж за влизане в елитната efbet Лига.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР