1. Подадената ръка. Вие сте човек алтруист. В дъното на

...
1. Подадената ръка. Вие сте човек алтруист. В дъното на
Коментари Харесай

Изберете един от тези мистични символи и разберете най-дълбоката си същност

1 . Подадената ръка. Вие сте човек човеколюбец. В дъното на душата си вие сте раними и чувствителни. Не понасяте несправедливостите, не можете да търпите принуждение, зло. Раздавате се за близките и постоянно пренебрегвате себе си поради другите. Губите съня си поради непознатите болки и несполуки. Искате да спасите всички бездомни животни и хора по света. Вашето сърце познава единствено добрина и любов. Готови сте да подадете ръка на другар в потребност. Не простите егоизма и скъперничеството. Хората знаят, че могат да разчитат на вас. И въпреки да не можете да измененията целия свят, то с вашето наличие светът въпреки всичко става по-добър.

2. Щитът. Вие сте по-затворен човек. Някои биха ви нарекли интроверт. Трудно се доверявате, тъй като постоянно са ви разочаровали и лъгали. Не понасяте измяната и лицемерието. Затова отстранявате такива хора от живота си. Знаете, че животът е прекомерно къс, с цел да го губим в дребни кавги, глупави разногласия и безсмислени диалози. Хората постоянно ви считат за надменни или необщителни, само че в действителност вие не обичате празните приказки, нито да си губите времето с незначителни неща. Не простите измяната. Трудно откривате сърцето си за другите, само че когато някой заслужи доверието ви, може да е сигурен, че във ваше лице ще откри другар за цялостен живот.

3. Всевиждащото око. Вие сте сензитивна, сетивна, интуитивна персона. Нищо не може да ви убегне. Умеете да четете сред редовете и да обръщате внимание на детайлите и на знаците към себе си. Правят ви усещане най-дребни неща, които множеството хора не виждат, само че таман в тях от време на време се крие същината. Вие сте човек на думата и на делото. Когато кажете нещо, го изпълнявате. Трудно може някой да ви излъже. Не простите лъжата и лицемерието. Вие сте кардинален и целенасочен човек, който добре знае своето място в света. Хората, които сте позволили до себе си, имат привилегията да се нарекат ваши другари.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР