1. Кой е новият и.д. главен прокурор Борислав Сарафов и

...
1. Кой е новият и.д. главен прокурор Борислав Сарафов и
Коментари Харесай

Топ 5 от Капитал: Кой е новият и.д. главен прокурор Борислав Сарафов; Има нещо гнило в пилона на Рожен

1. Кой е новият и.д. основен прокурор Борислав Сарафов и за какво изборът му е подложен на критика Светкавичното предопределение на Борислав Сарафов за и.д. основен прокурор предишния петък има един значим резултат - по този метод се отстрани всевъзможен обществен спор за неговите професионални и морални качества, годността му да заеме позицията на досегашния си шеф, който единствено до преди месец компактно поддържаше. А към професионалния образ на Сарафов има доста за полемика - освен около обществения спор с Иван Гешев, в който той внезапно встъпи след 5 май. Този внезапен поврат самичък по себе си поражда въпроси за същинските претекстове. През годините името на Сарафов изплува в подтекста на разнообразни кавги, които обаче се скриват и остават без следствие макар сериозността си.Само ден откакто президентът подписа указа за предварителното преустановяване мандата на Иван Гешев, прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет на изключително съвещание незабавно избра Борислав Сарафов да ръководи прокуратурата. За него гласоподаваха 8 от присъствалите на съвещанието, единствено един - Пламен Найденов, поддържа Даниела Машева. Дебатът беше фиктивен, а изборът предупреден. Мнозинството реши, че няма да взема поради постъпилите против Сарафов сигнали с данни за закононарушения, тъй като постоянно при избори за ръководители започвали да валят такива. 2. Има нещо гнило в пилона на Рожен - построяването му породи несъгласия, като най-основателни са тези, свързани със законността на строителството Kaкво е общото сред Лили Иванова, Главното мюфтийство, Христо Стоичков и Професионалната гимназия по каменообработване във врачанското село Кунино? Всички те поддържат под една или друга форма към този момент добилия сериозна популярност стълб на роженските поляни, на който да се вее българско знаме. Идеята е там да се намира флагът на най-голяма надморска височина в целия Европейски съюз, като все още " първенецът " е във Финландия.

1. Кой е новият и.д. основен прокурор Борислав Сарафов и за какво изборът му е подложен на критика Светкавичното предопределение на Борислав Сарафов за и.д. основен прокурор предишния петък има един значим резултат - по този метод се отстрани всевъзможен обществен спор за неговите професионални и морални качества, годността му да заеме позицията на досегашния си шеф, който единствено до преди месец компактно поддържаше. А към професионалния образ на Сарафов има доста за полемика - освен около обществения спор с Иван Гешев, в който той внезапно встъпи след 5 май. Този внезапен поврат самичък по себе си поражда въпроси за същинските претекстове. През годините името на Сарафов изплува в подтекста на разнообразни кавги, които обаче се скриват и остават без следствие макар сериозността си.

Само ден откакто президентът подписа указа за предварителното преустановяване мандата на Иван Гешев, прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет на изключително съвещание незабавно избра Борислав Сарафов да ръководи прокуратурата. За него гласоподаваха 8 от присъствалите на съвещанието, единствено един - Пламен Найденов, поддържа Даниела Машева. Дебатът беше фиктивен, а изборът предупреден. Мнозинството реши, че няма да взема поради постъпилите против Сарафов сигнали с данни за закононарушения, тъй като постоянно при избори за ръководители започвали да валят такива. 2. Има нещо гнило в пилона на Рожен - построяването му породи несъгласия, като най-основателни са тези, свързани със законността на строителството Kaкво е общото сред Лили Иванова, Главното мюфтийство, Христо Стоичков и Професионалната гимназия по каменообработване във врачанското село Кунино? Всички те поддържат под една или друга форма към този момент добилия сериозна популярност стълб на роженските поляни, на който да се вее българско знаме. Идеята е там да се намира флагът на най-голяма надморска височина в целия Европейски съюз, като все още " първенецът " е във Финландия.

Някои прегърнаха концепцията за пилона, други я дефинираха като комплексарска и бяха загрижени за екологичните последствия от градежа в планината. Трети като неизвестен източник на " Капитал " от района дефинираха плана като машинация. Когато моторът зад идеята, Симеон Караколев, изискал финансова помощ от източника ни и той от своя страна попитал за задачата на идеята, насреща чул, че " би трябвало да се вдигне духът, идеята е значима ", без никакво друго пояснение. 3. Отпадъците стават суровина: Заводи като " Солвей Соди ", " Агрополихим ", " Девня цимент " и КЦМ, както и строителната ГБС, ги употребяват за материали Общо 2.135 милиарда тона боклуци са генерирани в Европейския съюз през 2020 година Макар че в пандемичната година количеството леко понижава, историческите данни на Евростат не демонстрират това да е устойчива наклонност. В голямата си част обаче отпадъците могат да се употребяват още веднъж, намалявайки по този метод потребността от депониране и от рандеман на свежи първични материали. Като се добави и фактът, че за някои сериозни материали Европа е подвластна от импорт, това изяснява за какво в последните години въвеждането на кръгова стопанска система стана приоритет.

България остава измежду страните с максимален дял на депонирането - близо 87% от общите боклуци по отношение на по-малко от 41% в Европейски Съюз. Докато доста предприятия към момента не виждат смисъл в оползотворяването, за огромна част от промишлеността кръговата стопанска система от дълго време е част от процесите -. 4. Строител от Одеса се стреми към топ 3 по жилищни планове във Варна Украинската " КУБ Корпорация " влиза с обсег на пазара на жилищни и ваканционни парцели в региона на Варна. Компанията, в чиято история има 1 млн. кв.м жилищни, търговски и офисни здания, въведени в употреба за седем години, е в топ 3 на строителите в Одеса и в топ 10 на Украйна по оценка на Олег Невзоров. Той дефинира себе си като " глава " и съсобственик на корпорацията, в която има и други сътрудници.
Реклама
В проектите им е в околните две години да влязат в челната тройка по размер на строителството и в региона на Варна. Вече работят по два плана - комплексът Forest Club и апартаментната постройка Aqua View Apartments - и двата в посока " Златни пясъци ". Купили са 30 дка земя в разнообразни региони,. 5. Как да си извършите фирмен уебсайт сами. Срещу месечен абонамент платформите оферират хостинг услуги и поддръжка В днешния цифрово насочен свят наличието на онлайн платформа е сериозно за триумфа на всяка компания, без значение от размера ѝ. Повече от всеки път разбирането и потреблението на цифровите технологии е от първостепенно значение за конкурентоспособността и устойчивостта на бизнеса. Уебсайтът е лицето на вашия бизнес в интернет пространството. Той е първата точка на контакт сред вас и евентуалните ви клиенти, като играе ролята на ваш цифров визитник.

Определено една от най-лесните и най-бързите варианти за придобиването на този " визитник " е потреблението на услуги за основаване на уеб страници посредством drag and drop метода. Той се употребява от редица платформи, като предлага авансово проектирани шаблони, интуитивни интерфейси и автоматизирани процеси, които могат да оказват помощ даже на най-нетехнологичните консуматори да започват своя уеб страница.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР