1 329 заявления са регистрирани към настоящия момент в системата

...
1 329 заявления са регистрирани към настоящия момент в системата
Коментари Харесай

1329 заявления са подадени за детските ясли във Варна, класиранията са на 29-ти май и 21-ви август

 1 329 заявки са регистрирани към сегашния миг в системата за банкет в детските ясли, оповестяват от дирекция " Здравеопазване " към Община Варна. Системата е дейна от 10-ти януари, а родителите могат да аплайват за банкет на детето си във всички детски ясли на територията на община Варна, без значение от региона по местоживеене.

Датите на огромните класирания през тази година са 29-ти май и 21-ви август.  Децата, признати на тези класирания, ще влизат поетапно от 01.09.2020 година по авансово направен график от шефа на детската ясли или по-рано- при съществуване на освободени места, разясняват от здравната дирекция. От там напомнят също, че според условията на Наредба №26/18.11.2008 година – " децата се изписват от детските ясли от 1 септември в годината, в която навършват тригодишна възраст ".

Предстоящи класирания през останалите месеци, оповестения в " График на дейностите по приемане на децата в детските ясли на територията на Община Варна през 2020 година " на уеб страницата на Община Варна, ще се реализира само при съществуване на свободни места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР