07.10.20 Ден за алхимия на духа и вътрешно творческо преображение

...
07.10.20 Ден за алхимия на духа и вътрешно творческо преображение
Коментари Харесай

Ден за алхимия на духа и вътрешно творческо преображение

07.10.20 Ден за алхимия на духа и вътрешно креативно преображение

Меркурий в съпротива на Уран - непредвидени вести, визити или събития могат да нарушат проектите, да донесат безпокойствие, да основат нервно напрежение. Споразуменията могат да бъдат отсрочени или да бъдат анулирани. Възможни разправии с другари. Нервност, главоболие, бодърствуване.

Луната е в символ Близнаци до 18:47 ч на 8 октомври.

Луната в Близнаци задейства любознанието, бързите реакции и изводи, общата пъргавина. Провокира да се захванете с няколко неща по едно и също време, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в значителното, да губите време и сила за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Подходящ интервал за образование, изпити, научна, креативна, интелектуална работа, за преписка, събиране на информация. Подходящ за къси пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предопределено за дълъг интервал на приложимост. Не се предлагат покупки на недвижими парцели, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства.

Продължава 20 лунен ден до 22:02ч на 7 октомври (от 21:26ч на 6 октомври)

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена загадка. Време за галактическа обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Символна този ден е орела. Време за „ високия полет”, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста, по тази причина избягвайте пасивността. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Този, който успее да се възползва от предоставения му късмет, ще придобие доста потребни неща, освен в нравствен проект, само че и в веществен. Ден за размисли и в който можете да вземете значими решения.

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика, за синхронизиране на ползите. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората през днешния ден са невероятни, уместно време за прелестно превозване и шерване на свежи хрумвания. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Сънищата са директно свързани с спора сред вашата персона и обществото. Това могат да бъдат родители, деца, сътрудник, сътрудници и други. Анализирайки знаците в съня си, би трябвало да намерите отговор на един елементарен въпрос: какво да извършите, с цел да постигнете естетика сред себе си и света.

Следва 21 лунен ден от 22:02ч на 7 октомври до 22:46ч на 8 октомври

21 безоблачен ден – Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР