Със съпругата ми даряваме за 2 бебета инвитро, учредяваме годишна

...
Със съпругата ми даряваме за 2 бебета инвитро, учредяваме годишна
Коментари Харесай

Плевнелиев: Ако Деси реши да се занимава с политика, няма...

Със брачната половинка ми даряваме за 2 бебета инвитро, учредяваме годишна стипендия за Американския университет и договорихме начинания с българите в чужбина като наставнически часове и хъб за BG нововъведения в Съединени американски щати, споделя президентът Плевнелиев пред " 24 часа ".


Човек остава в историята не с това, което е взел, а с това, което е дал

В Бавария ни споделят “слънчевата двойка ” - желаеха и да ни оженят с панорама към Бранденбургската врата, а в Китай сме love story

Скоро натоварих в един ван 4 деца, тъща, която е като немски ученик, и куче и по този начин с Деси отидохме до Гърция. Незабравимо!

С президента на републиката в интервала 2012-2017 година беседва КРИСТИНА КРЪСТЕВА

- Г-н Плевнелиев, отпразнувахте рождения си ден във вторник с най-близките си другари и ги помолихте да не носят дарове, а тези пари да ги пуснат като подаяние за един нов живот.

- Да. 5950 лева се събраха. Ние с Деси ще додадем още 4050 лева, с цел да станат общо 10 000 лева, тъй че да дадем вяра за две бебенца, които да ощастливят две фамилии. Ще изберем такива, които нямат право на повече опити инвитро, финансирани от страната. Защото ние познаваме и хора, при които и трите опита не са съумели и не престават да се борят. Имаме другари, които в Англия 12 година се бориха, заплатиха невероятни пари - не съумяха там. Дойдоха тук и тук, на родна земя, им се роди едно прелестно бебенце. На доста преклонна възраст бяха те, мои другари... Дори си мисля и се надявам, тъй като доста постоянно при сходни процедури се раждат близнаци, че като се изключи че ще дадем вяра на две фамилии, в случай че се даде живот не на едно, а на повече бебенца, ще бъдем най-щастливите на света.

Деси ще работи с фондация “Искам бебе ”, която ще откри процедура, с цел да се реши кои са най-нуждаещите се, които нямат друга опция. Искаме да помогнем на небогати хора в потребност - да не стопират да се борят, да мечтаят за бебе.

Още четете ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР