В края на 2018 г. кралицата на попа Мадона зарадва

...
В края на 2018 г. кралицата на попа Мадона зарадва
Коментари Харесай

Мадона и Малума в една неочаквано интимна комбинация

В края на 2018 година кралицата на попа Мадона зарадва всички свои почитатели, като показа, че нейният 14-и студиен албум ще излезе на пазара през 2019 година По думите й той ще бъде мощно повлиян от португалските ритми.
 Мадона, Madame X и какво да чакаме от новия албум на певицата
Madame X - всичко, което знаем за новия план на Мадона

Певицата като загадъчна жена с доста облици във видео за новия си албум

Ако към тях прибавим и доза регетон, комбинацията става взривоопасна, тъй като при започване на седмицата Мадона публично удостовери новината, че първият сингъл от идния ѝ албум е с латино звездата Малума.

Научихме и че излиза през днешния ден, 17 април. Затова затаихме мирис в очакване и с любознание зачакахме новото парче " Medellin ".

Малума и Мадона се срещат публично на MTV премиите в Ню Йорк през август 2018 година При срещата им Мадона признава на младия реализатор, че му " дава своята благословия " и че към този момент е подготвен да мине " на друго равнище ". А другото равнище за Малума си е напряко " приплъзване на играта ", тъй като дует с Кралицата на попа не прави всеки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на Апр 15, 2019 в 7:20 PDT

И щом самата Мадона дава късмет на Малума, кои сме ние да се съмняваме в триумфа на песента. Да не забравяме, че за толкоз млад колумбийски реализатор, Малума се радва на голяма известност по света. Той е и първият актьор в историята на премиите MTV, който взе участие с ария напълно на испански.

Макар множеството от почитателите да не схващат претекстовете на Мадона да записва ария с Малума (твърдейки, че ѝ е под нивото), други пък са безпределно щастливи от взаимния им план. Каквито и да са настроенията ни по отношение на тази провокираща колаборация, новият им сингъл към този момент е реалност. Можем и сами да преценим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР