Големите врагове Лацио и Рома са напът да влязат в

...
Големите врагове Лацио и Рома са напът да влязат в
Коментари Харесай

Лацио и Рома в спор за аржентински талант

Големите врагове Лацио и Рома са напът да влязат в трансферна война за младия аржентински нападател Адолфо Гаич. 20-годишният гений е мечтан от двата римски гранда, като всеки от тях ще опита да го притегли в редиците си. Футболистът към този момент е в Рим, с цел да договаря с двата клуба.

За момента от Лацио се пробват да изпреварят конкуренцията. “Орлите” бързат да завършат договорката колкото е въможно по-скоро, откакто не съумяха да вземат Уесли, който мина в Астън Вила. В клуба търсят състезател с характерностите на Гаич и имат вяра, че той може да им бъде от огромна изгода. Основното преимущество на Лацио пред Рома е, че при “Орлите” футболистът ще е подложен под надалеч по-малко напрежение и ще има опция да разкрие цялостния си капацитет.

Гаич сега е благосъстоятелност на Сан Лоренцо и е считан за един от най-големите гении в Аржентина. Качествата му са видяни и от други клубове на Апенините, след които Интер и Милан. Това е още една причина спортният шеф на Лацио Игли Таре да прави всичко по силите си да завърши договорката допустимо най-скоро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР