12. ВодолейПредставителите на тази зодия са самотници. Може да отнеме

...
12. ВодолейПредставителите на тази зодия са самотници. Може да отнеме
Коментари Харесай

Ето я най-сексуалната зодия за 2020 година

12. Водолей

Представителите на тази зодия са самотници. Може да отнеме време на Водолеят да се открие към колегата си. Независимо от това, не всеки желае да види тази функционалност в своята сродна душа. Затова Водолеят заема последното място в тази ранглиста.

11. Козирог

Козирозите не заемат последното място, тъй като са неприятни любовници. Факт е, че с представителите на този зодиакален знак е много мъчно, защото те са доста придирчиви, когато става въпрос за избор на сътрудник.

Такава линия на характера може да попречи на Козирога да се приближи до представителите на различен знак от зодиакалния кръг.

10. Телец

Отношенията с Телеца могат да се окажат, както най-хубавото, по този начин и най-лошото решение в живота. Представителите на този зодиакален знак са лоялни, само че в това време са много упорити. Това може да докара до недоразумения, както и до отегчителен полов живот.

9. Дева

Когато става въпрос за секс, представителите на този знак просто са захласнати от дреболии. Това обаче не пречи на Девата да остане нежна и грижовна в леглото.

8. Везни

Тази зодия умерено може да се назова най-страстната и изобретателна, измежду всички останали знаци на зодиака. Но това качество има и минус.

Везните са ужасни, когато става въпрос за връзки, което от своя страна може да докара до отрицателни последствия.

7. Близнаци

Близнаците също могат да бъдат доста буйни, в случай че се досетите, какво тъкмо включват. Разберете, какво тъкмо харесва вашият сътрудник в леглото и ще прекарате незабравима нощ.

6. Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са известни с желанието си непрекъснато да откриват нещо ново за себе си, в това число и в леглото.

Ако се окажете в спалнята със Стрелец, бъдете подготвени да опитате нещо ново и може, даже малко извратено.

5. Рак

Раците са фенове на горещи и прочувствени връзки. Отношенията с тях, в това число половите, ще бъдат като пътешестване с влакче.

4. Лъв

Лъвът обичат да преобладават, което се отразява и в половия му живот.

Представителите на този знак са доста мощни и тази функционалност безусловно подлудява сътрудниците им. В същото време Лъвовете постоянно страдат от егоизъм, т.е. какво би могло да спре феновете им да се забавляват.

3. Овен

Представителите на този зодиакален знак са буйни и чувствени любовници. Тези качества, дружно с желанието да подлудите колегата си, разкриват преобладаващата страна на Овена. В резултат на това, те получават по-ниска позиция в първите три най-сексуални знака на зодиакалния кръг.

2. Риби

Добрата остаряла класика - по този начин може да опишете половия живот на представителите на тази зодия.

Рибите се характеризират с високо либидо, само че в това време са доста сантиментални любовници. Те се придържат към обичайните гледки. С тях ще изпитате в действителност небесно наслаждение.

1. Скорпион

Представителите на този зодиакален знак знаят по-добре от всеки различен по какъв начин да угодят на колегата си. Всъщност Скорпионите са най-страстните и чувствени, измежду всички останали знаци в леглото. Със Скорпион ще преживеете незабравими моменти и няма да желаете това да има край.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР