45 000  еднократни предпазни маски, 900 защитни гащеризона от

...
  45 000  еднократни предпазни маски, 900 защитни гащеризона от
Коментари Харесай

Кметът на Къркларели дари на Бургас 45 000 маски и 900 защитни гащеризона

 
45 000  еднократни защитни маски, 900 защитни гащеризона от висок клас и близо 1000 медицински престилки е получила поетапно като подаяние в битката с Covid-19 Община Бургас от администрацията в Къркларели. Те са предоставени на  бургаски болнични заведения. Кметът Димитър Николов благодари персонално на сътрудника си от турския град Мехмет Кесимоглу по време на среща през днешния ден. " Изключително сме ви признателни за човешкото отношение и благородния жест, който може да избави най-ценното - Човешки живот! ", сподели Николов. На срещата бяха коментирани опциите за партньорство в интервала на пандемията и реализирането на взаимни планове по-късно. 45 000 еднократни защитни маски, 900 защитни гащеризона от висок клас и близо 1000 медицински престилки е получила поетапно като подаяние в битката с Covid-19 Община Бургас от администрацията в Къркларели. Те са предоставени на бургаски болнични заведения.
Кметът Димитър Николов благодари персонално на сътрудника си от турския град Мехмет Кесимоглу по време на среща през днешния ден.
" Изключително сме ви признателни за човешкото отношение и благородния жест, който може да избави най-ценното - Човешки живот! ", сподели Николов.
На срещата бяха коментирани опциите за партньорство в интервала на пандемията и реализирането на взаимни планове по-късно.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР