⭐Един от претендентите за спечелването на голямата награда от 100

...
⭐Един от претендентите за спечелването на голямата награда от 100
Коментари Харесай

Коя звезда от "Игри на волята" изненада ученици по време на час?

⭐Един от кандидатите за спечелването на огромната премия от 100 000 хиляди лв. в най- гледаното реалити предавано в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия - " Игри на волята " сезон 5, индивидът който се връщаше от елиминационни борби, след многократни опити за изгонването му от страна на другите участници- Благомир Мастагарков направи жест, който очарова всички негови почитатели.

Той посети ОУ,,Стоян Михайловски ‘’ в родният му град Пловдив, където изненада и зарадва голям брой възпитаници, последователи на неговото показване в реалити формата.
В първото видео, което реалити звездата разгласява в персоналният си профил в Instagram, се вижда по какъв начин скандира фразата на едно от племената на Старейшините: " Един за всички- всички за един ". Децата разгорещено повтарят думите след него, а учителките гордо снимат паметният миг.

В описанието към поста Мастагарков написа: 

" Благодаря на ОУ,,Стоян Михайловски ‘’ гр. Пловдив за поканата и доверието към мен! Горд съм, че съумях да развеселявам още едно учебно заведение с наличието си. Това беше едно извънредно прекарване, изпълнено с неопетнена, чиста доза наслада за децата и мен! "

 

Ще успее ли Мастагарков да завоюва " Игри на волята " сезон 5 съгласно вас?


 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР