• Над 50 са кариерните възможности, които технологичната компания предлага на

...
•	Над 50 са кариерните възможности, които технологичната компания предлага на
Коментари Харесай

Visteon България предоставя възможност за постоянна работа на украински граждани у нас

• Над 50 са кариерните благоприятни условия, които софтуерната компания предлага на българския пазар сега, а за всяко отворено работно място могат да аплайват и украинци, пристигнали в България и търсещи работа в областта на софтуерната и хардуерната разработка.
• Освен в София компанията търси експерти и във Варна, и Бургас с опция за отдалечена форма на работа.
• Кандидати ще могат да се срещнат с представители на компанията на 9 април 2022 година в Двореца на културата и спорта във Варна и да схванат повече за отворените работни места.

Visteon България, най-големият европейски инженерингов център на световната софтуерна компания Visteon, дава опция за непрекъсната работа на украински жители, пристигнали в България и търсещи работа в областта на технологиите.

Към момента компанията предлага над 50 кариерни благоприятни условия на българския пазар, като за всяко отворено работно място могат да аплайват и украинци, специализиращи в областта на софтуерната и хардуерната разработка. Освен в София Visteon България търси експерти и в други градове у нас като Варна и Бургас с опция за отдалечена форма на работа.

Компанията се включва в инициативатa „ Заедно с Украйна “ с присъединяване в професионалния конгрес в помощ на хората, пристигнали от Украйна. Събитието ще се състои на 9 април 2022 година, събота, от 10.00 до 15.00 часа в зала Младост Б на Двореца на културата и спорта във Варна, и е проведено от Посолството на Съединени американски щати и Фондация „ Америка за България, Американската комерсиална камара в България (AmCham), Американския университет в България, Американския лицей в София и други организации.

Visteon България е най-големият шеф в областта на автомобилните технологии у нас с екип от над 700 индивида, които работят по интернационалните планове за световни клиенти от автомобилната промишленост към този момент над 20 години. На локално равнище се проектират, създават и тестват над 250 световни и районни високотехнологични планове, които подкрепят трансформацията в актуалните коли във връзка с цифровизация и електромобилност.
Портфолиото на софтуерния център у нас включва разработка на артикули и системи за асистиране на лидера, интелигентни екрани от ново потомство и интегрирани решения за оптимална мобилна съгласуваност на автомобила и сигурност при шофиране.

Всички кариерни възможнисти, които Visteon България предлага все още, можете да намерите .

*Източник: Visteon България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР