• Комплексен пакет: Несравним баланс на производителност, финес, маневреност и технологии

...
•	Комплексен пакет: Несравним баланс на производителност, финес, маневреност и технологии
Коментари Харесай

ОТЛИЧЕНИЯТ С БЕЗБРОЙ НАГРАДИ JAGUAR I-PACE Е ОЩЕ ПО-ВПЕЧАТЛЯВАЩ И ПО-ЖЕЛАН

• Комплексен пакет: Несравним баланс на продуктивност, финес, маневреност и технологии с впечатляващ пробег в действителни условия и ежедневна деловитост
• Пробегът, от който се нуждаете, и елементарно зареждане вкъщи: до 470 км при цялостно зареждане и до 53 км пробег/час (WLTP) от Wall Box с мощ 11 кВ AC и трифазно електрозахранване
• Изключителна продуктивност: 400 к.с., 696 Нм въртящ миг и интелигентно задвижване на всички колела разрешават ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 4,8 секунди
• По-отличителен дизайн: Гладката нова решетка, ребрата на предните отвори в цвят Atlas Grey, апретурата на вратите и задният дифузьор в цвета на каросерията внимателно усъвършенстват отличения с безчет награди дизайн на I-PACE за спомагателен образен резултат и наличие
• Обогатени спецификации: Пакет Black към този момент е общоприетоо съоръжение от R-Dynamic SE; всеки модел в гамата към този момент има джанти с резултат „ елмаз “ по стандарт, а за 22-инчовите джанти Style 5069, които се отличават с детайли от карбонови нишки, има ново покритие в цвят Satin Grey
• Впечатляващи сатенени бои: Добавянето на сатенено покритие за боите металик Eiger Grey и новата Carpathian Grey придава на I-PACE изискан, актуален образ
• Въвеждат се модели R-Dynamic: Моделната гама към този момент включва R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE
• Безпроблемна съгласуваност: Информационно-развлекателна система Pivi Pro като общоприетоо съоръжение с интегрирано гласово ръководство Alexa и навигация what3words, както и безжична връзка с Apple CarPlay и Android Auto
• Вече разполагаем за поръчка: Конфигурирайте своя на www.jaguar.bg

От момента на своя дебют Jaguar I-PACE е спечелил над 90 световни награди, в това число невиждания троен трофей на премиите за Най-добър автомобил в света за 2019 година, завоювайки оценките за Най-добър авто дизайн, Най-екологичен автомобил и Най-добър автомобил в света, подсилили статуса му на пример за напълно електрически мощен SUV.

С невисок център на тежестта, усъвършенствани системи за окачване и компактни, ефикасни електрически мотори на всяка ос, I-PACE предлага непостижим баланс на задвижване на всички колела, финес и маневреност – дружно с впечатляващ пробег в действителни условия и извънреден комфорт и ежедневна деловитост. Технологиите и функционалностите на автомобила непрестанно се усъвършенстват, като се употребяват безпроблемни актуализации на софтуера по въздуха.

Сега I-PACE е внимателно модернизиран, с по-отличителен дизайн, по-богати спецификации, прибавяне на модели R-Dynamic и за първи път, впечатляващи сатенени бои с избор от два цвята металик.

Ник Колинс, Изпълнителен шеф, Автомобилни стратегии, съобщи: „ I-PACE постоянно е предложил повсеместен пакет от продуктивност, маневреност, технологии и ежедневна деловитост, които клиентите чакат от Jaguar, дружно с плавното, безшумно и безпроблемно шофиране, което обезпечава електрифицирането. Ние сме постигнали тъкмо това и в този момент той е най-новият модел, който се възползва от метода да предлагаме по-подбрани, по-богати спецификации.

Гледайки към бъдещето, ние прилагаме експертния си опит от нашите стратегии за електрифицирани коли и ускорено софтуерно развиване, осъществени с помощта на съдействието с екипа на Jaguar TCS Racing, с цел да пресъздадем Jaguar като напълно електрическа съвременна първокласна марка от 2025 година “

Освежен дизайн
Профилът с изнесено напред шаси, късите надвеси и стегнатите, атлетични хълбоци на I-PACE са мигновено разпознаваеми и го отличават от останалите напълно електрически SUV коли. Този отличен с награди дизайн в този момент се развива с фини, деликатно премислени усъвършенствания, които обезпечават още по-голямо наличие.

Предната решетка към този момент има гладка форма във впечатляващия цвят Atlas Grey. Заменяйки предходния претекст с ромбове в ослепителен черен цвят, това основава по-семпъл, по-изчистен свършек на предната част на автомобила, като в същото време укрепва присъщото му електрическо ДНК. Цветът Atlas Grey участва и върху отвесните ребра извън на предните отвори. Друга смяна в детайлите е новата емблема на Jaguar в черно и сребристо, ситуирана върху решетката.

Апретурата на предната ризница, в долната част на вратите и задният дифузьор към този момент са в цвета на каросерията вместо в цвят Gloss Black. Този метод служи за рационализиране на дизайна, като в същото време лишава образно от масата на автомобила.
Моделите, в това число 400 SPORT, разполагат с предпазлив спойлер на вратата на багажника, който внимателно подсказва капацитета за мощ и динамичния темперамент на I-PACE (стандарт и за всички други модели, оборудвани с 22-инчови джанти).

Всички джанти, предлагани с I-PACE като общоприетоо съоръжение, в този момент са с резултат „ елмаз “, до момента в който поразителните 22-инчови джанти Style 5069 към този момент имат покритие в цвят Satin Grey, което добавя детайлите им от въглеродни нишки. Всички 22-инчови джанти могат да бъдат поръчани със самоуплътняващи се всесезонни гуми.

Тези актуализации се допълват съвършено от черния пакет за екстериора. Вече общоприет за всички модели от R-Dynamic SE, покритието Gloss Black участва върху рамката на решетката, рамките на стъклата, капаците на страничните огледала и задните емблеми.

Има и алтернатива за противоположен панорамен покрив, който за първи път разрешава на клиентите да поръчат черно покритие за задната част на покрива - до момента в цвета на каросерията - за допълнение на плъзгащия се стъклен панел.

Клиентите могат да изберат и сатенени бои за първи път. Предлагани по желание за Eiger Grey и новата Carpathian Grey, тези покрития придават на I-PACE изискан, актуален образ.

Производителност и динамичност
I-PACE дава същинското преживяване зад кормилото на Jaguar. С леки, компактни и ефикасни електродвигатели, интегрирани в предната и задната ос, I-PACE може да форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 4,8 секунди и до оптималната скорост от 200 км/ч.
Осигуряването на комфорт и пъргавост без взаимни отстъпки е това, което постоянно е предписание Jaguar неповторим. Усъвършенстваното окачване на I-PACE с двойни носачи начело и интегрална връзка откъм гърба са от главно значение за неговите динамични благоприятни условия, дружно с ниския център на тежестта и леката, твърда алуминиева структура на каросерията. Въздушното окачване с електронно следеното демпфериране на системата Адаптивна динамичност (стандартно съоръжение при 400 SPORT) усъвършенства още повече возенето и ръководството.

Пробег и зареждане
Литиево-йонната батерия на I-PACE с потенциал 90 кВч обезпечава пробег до 470 км. При зареждане благодарение на бързо разрастващата се мрежа от публични зарядни устройства, постояннотоково зарядно устройство с мощ 100 кВ може да добави до 127 км пробег единствено за 15 минути. Клиентите с трифазно електрозахранване и домашна станция Wall Box с мощ 11 кВ могат да прибавят до 53 км пробег на час; цялостното зареждане лишава единствено 8,6 часа. Клиентите на пазари с еднофазно електрозахранване, употребяващи Wall Box с мощ 7 кВ, могат да реализират до 35 км на час и цялостно зареждане за 12,75 часа.

Клиентите могат също по този начин да настроят зареждането да спре, когато батерията доближи несъмнено равнище – да вземем за пример 80%. Това е изключително потребно, когато се употребяват публични зарядни устройства, тъй като може да се добави единствено пробегът, нужен за постигане до дестинацията.

Предварителната климатизация е друга лесна за потребление технология, която усъвършенства преживяването при шофиране. Докато автомобилът е включен в електрическата мрежа, той автоматизирано загрява или охлажда батерията до идеалната температура. Същото прави и с интериора, тъй че той да бъде квалифициран за началото на пътуването. Използването на зареждане от електрическата мрежа вместо от батерията е по-енергийно дейно и максимизира пробега. Заедно с функционалностите за програмирано зареждане, предварителната климатизация може да бъде заложена или посредством сензорния екран на автомобила, или посредством приложението Jaguar Remote – това към този момент е обновено, което го прави още по-лесно за потребление.

Информационно-развлекателна система и съгласуваност
В просторния интериор на I-PACE участват всички технологии, нужни да създадат всяко пътешестване по-приятно. Всеки модел в гамата има бърза, интуитивна информационно-развлекателна система Pivi Pro, предлагаща безпроблемна съгласуваност посредством безжична връзка с Apple CarPlay®, с Android Auto™, интегрирано гласово ръководство Alexa, Spotify и навигация what3words. Pivi Pro – дружно с други системи в автомобила – е постоянно настояща с помощта на актуализациите на софтуера по въздуха.
Гамата на I-PACE за моделна година 2024 включва: R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE и 400 SPORT.

*Източник: www.jaguar.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР