• Dacia предефинира значимия автомобил“ в основата на съвременните нужди на потребителите • Изцяло

...
•	Dacia предефинира значимия автомобил“
в основата на съвременните нужди на
потребителите •	Изцяло
Коментари Харесай

НОВИТЕ DACIA SANDERO, SANDERO STEPWAY И LOGAN: ЗНАЧИМИ & МОДЕРНИ, ТРИ ПЪТИ ПО-ДОБРИ!

• Dacia предефинира „ значимия автомобил “ в основата на актуалните потребности на потребителите
• Изцяло актуализирано и осъвременено трето поколение
• На 29 септември 2020 новите Sandero, Sandero Stepway и Logan ще бъдат показани в подробност

Dacia показва новите Sandero, Sandero Stepway и Logan, модели от трето потомство с изцяло обновен дизайн. Тези модели са възобновени въплъщения на духа на своите предшественици. За ненадмината цена и компактни външни размери те предлагат повече рационализация, съоръжение и гъвкавост, без да се отхвърлят от основните си семпли и надеждни качества.
Днес, повече от всеки път, предлагането за Dacia изцяло дава отговор на упованията на все по-ангажираните консуматори. В ежедневието им, при потреблението им, всяко деяние придобива нов смисъл и нова временност: „ изолираният акт “ отстъпва място на дълготраен „ метод “. По-специално автомобилът е в основата на това придвижване, покупка, която е част от дългосрочния проект, олицетворение на внимателен и алегоричен избор. Защо да искаме още и още, когато нашите клиенти просто желаят да употребяват по-добре и на най-добра цена?
От един модел до цялостна и разнообразна гама, Dacia трансформира автомобила в продължение на 15 години. Sandero се превърна в емблематичен модел и бестселър, а от 2017 г. е най-продаваният автомобил в Европа за самостоятелни клиенти.
За 15 години марката Dacia се утвърждава в автомобилния бранш като острие на една тенденция. Марка по желание, която поражда чувство за принадлежност. Марка, чието предложение през днешния ден придобива ново измерение с 3 нови модела, които са модернизирани, само че към момента фокусирани върху това, което има значение за клиентите.

Съвременен и динамичен дизайн
Със своите плещи и маркирани арки на колелата, напълно новата Dacia Sandero излъчва силна характерност и усещане за здравина. В същото време цялостната линия е по-плавна, посредством на променения надолнище на предното стъкло, по-ниската линия на покрива и радио антената, сложена в задната част на покрива. Въпреки непроменения пътен просвет, новото Sandero се усеща по-ниско и по-стабилно, частично посредством на по-широките предна и задна диря.
Със своя нараснал пътен луфт, изцяло новата Dacia Sandero Stepway е универсалният кросоувър в гамата на Dacia. Отличителният му екстериорен дизайн носи обръщение за бягство и завършения. Имиджът и кросоувърната ДНК на новото Sandero Stepway са подсилени от увеличена диференциация от новото Sandero. Незабавно разпознаваем отпред с помощта на характерна, оребрена и по-куполовидна предна част, хромираното лого на Stepway под решетката и извита ризница над фаровете за мъгла.
Напълно освежен, силуетът на изцяло новата Dacia Logan е по-плавен и динамичен, леко продължен. Плавната линия на покрива, радио антената, сложена в задната част на покрива, и лекото понижаване на страничните стъклени повърхности помагат да се усъвършенства цялостната линия. Y-образният светлинен автограф и по-качественият дизайн на някои елементи като дръжките на вратите са идентични атрибути с тези на новото Sandero.

Нов светлинен автограф
Предните и задните светлини слагат началото на новия Y-образен светлинен подпис на Dacia. Благодарение на това осветление третото моделно поколение има мощна еднаквост. Хоризонтална линия свързва двата фара начело и откъм гърба и се простира в съответните им осветителни линии, като оказва помощ за визуално разширяване на моделите.

Ново потомство икони с неотслабващото обещание да бъдат все по-разумни, все по-достъпни и все по-Dacia.

На 29 септември 2020 новите Sandero, Sandero Stepway и Logan ще бъдат показани в подробност.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР