• Г-н Павлов, Коледа не е близо, но благодарение на

...
• Г-н Павлов, Коледа не е близо, но благодарение на
Коментари Харесай

Главният инженер на G&D electro group:Реакцията на хората за нашите украси ни вдъхновява

• Г-н Павлов, Коледа не е близо, само че с помощта на украсите, които Вашата компания основава, варненци към този момент усещат топлите зимни празници. Разкажете в кои търговски обекти и публични места можем да се насладим на коледната атмосфера, сътворена от Вас, и къде Ви следва да работите?

- Към момента сме ангажирани главно с слагането на коледните украшения на трите мола във Варна, като нашата цел е до 20 ноември да приключим монтажните действия. Търговските центрове в града през последните години са първите здания със светеща коледна декорация и дават явен сигнал на варненци да си извадят украсата по домовете. След като приключим с трите мола започваме работа по офис здания в града и няколко забавни плана в Община Разград.



• От по кое време се занимавате с тази активност, помните ли първата постройка, която фирмата  украси и реакцията на хората? Какво ви въодушевява?

- Занимавам се с тази активност от 2007 год, помня всички здания, които сме украсили и опита насъбран през годините е основата за по-красивите планове, които изпълняваме. Екипа ни е със стабилен опит в коледните украшения. Именно реакцията на хората и клиентите ни е нещото, което ни въодушевява.



• Има ли постройка по света, която мечтаете да украсите и назад – има ли предпочитание на клиент, което не сте или не бихте изпълнили?

- Ние разделяме Коледната декорация съгласно клиентите си, на четири съществени категории - Търговски център, Градска декорация, Обществена (административна) и жилищна постройка. Не бих го нарекъл фантазия, а по-скоро предизвикването на плановете, които незабавно бихме приели да осъществим:за търговски център - Галери Лафайет-Париж, за градска декорация - Москва, за административна сграда-Кметството на Виена и коледния базар, за жилищна постройка - огромна дървена къща в гора. На противоположния полюс, не сме имали до момента коледен план, който да не сме изпълнявали при поети от нас задължения, само в случай че сме лимитирани от времето и късите периоди през коледната ни акция и несигурността, че ще можем да достигнем 100% от стремежи от нас резултат, тогава бихме отказали план към нашата компания.



• Има ли мода в украсата – откъм цветове, материали, форми? Какво е настоящо тази година?

- Основните цветове на светлинната декорация са: топло бяло и студено бяло, които постоянно могат да бъдат допълненини със зелено и алено, на несветещета украса са: алено, зелено, златни и сребъни детайли. Последните години са много настоящи обемните фигури и 3D кътовете за фотоси, които аз назовавам инста/фейс коледни зони.



• Какво бихте посъветвали нашите читатели по отношение на украсата в техните домове, какво може и не толкоз умел човек да създаде самичък?

- Най-важния детайл на украсата за дома е елхата, с цел да бъде тя стилна не би трябвало да има повече от два типа светлини по нея (топло бяло и студено бяло) е класическата композиция със златни или сребърни топки. Ако разполагате с фигури е хубаво те да бъдат бели. На пазара сега има много декоративни елхи до 2 м, които са с неестествен сняг и имат потребност от малко спомагателна едноцветна светеща декорация и украса. Аз персонално не съм последовател на мигащите многоцветни лампички за коледна елха. За притежателите на къщи има сега доста разновидности на ледени висулки за верандата и улуците, или динамичен студено бял падащ падащ сняг. За къща с бели фасади е целесъобразно студено бяла стветлина, а за такива с дървени елементи топло бяла светлина



 

G&D electro group

ФБ: 

уебсайт: 

* обява

 

 
--> --> --> -->

Последни вести
НАПИШИ КОМЕНТАР