Звучи смешно Кирил Петков и Асен Василев да правят промяна,

...
Звучи смешно Кирил Петков и Асен Василев да правят промяна,
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Да живееш в Калифорния и да гласуваш за Радев, е голяма простащина. Смешно е Кирил Петков и Асен Василев да правят промяна, ако се коалират с БСП и с чалгата

Звучи смешно Кирил Петков и Асен Василев да вършат смяна, в случай че са решили да се коалират с Българска социалистическа партия и с чалгата, споделя пред Faktor.bg известният рокаджия Васил Георгиев - Васко Кръпката в коментар за настоящите договаряния за кабинет и изборите.

Да живееш в Сан Диего, Калифорния и да гласуваш за Румен Радев и за човек, чието същинско име не съм научил, е огромна нецензурност. Казвам го без опрощение. Според мен, тези хора, които не гласоподаваха, са си оправили живота в някаква степен. Най-важното е, че всички са свободни да си живеят добре. Животът в България не е толкоз неприятен, щом толкоз малко вървят да гласоподават. Като дойдат януарски и февруарските сметки, допускам, че нещата ще са други, само че в този момент очевидно хората не са толкоз зле. Те са свободни и си бъркат в носа, вървят за риба и си поставят зелето. Явно има доста по-важни неща от това, да отидеш до урните. Аз персонално вървях да гласоподавам и постоянно съм го правел. Преди да падне „ стената “, пусках празен плик, уточни той.

На въпрос дали ще съумеят новите месии Кирил Петков и Асен Василев да сформират държавно управление и да ръководят страната експертно, той разяснява, че би трябвало да има смяна. Общо взето се колебая в смяната, тъй като има доста въпросителни. Освен това, едно е да живееш на открито, да протестираш и да приказваш за прекъсване на корупцията, друго е да поемеш отговорност. Ако обаче Кирил Петков и Асен Василев се коалират с чалгата с и с Българска социалистическа партия, няма да приема, че това са хора на смяната, тъй като звучи смешно, счита музикантът.

Хората се лутат наляво и надясно. Не можем да желаеме от всички да имат избрани политически пристрастия, изключително при по-младите, които не помнят комунизма. На тях даже не им беше обяснено какво се случваше по времето на соца. Тази тематика в България е табу. Ченгетата съумяха да завладеят множеството медии, а чалга мисленето стана институция. Днес виждаме какви са резултатите. В началото на прехода не беше по този начин. Тогава искахме България да се завърне в европейското семейство, където ѝ е мястото. След като влязохме в Европейски Съюз и НАТО, хората започнаха да търсят недостатъци на Европа и не помниха кой е най-големият кусурлия, който спъва цялата ни народна власт. Те, сякаш, не помнят кой реализира капитализма в България. След тази пандемия е естествено множеството наши сънародници да олевеят, тъй като банкрутираха много бизнеси и предприятия. Има една лява вълна и то в международен проект, с която се търси избавител, който да даде пари, съобщи Васил Георгиев.

Запитан за какво на президентския избор на първи тур множеството хора избраха фуражката пред духовния човек на науката Георгиев счита, че хората не са дали своят вот за проф. Анастас Герджиков, с цел да санкционират Бойко Борисов. Което е неуместно. Аз не върша огромна разлика сред Борисов и Румен Радев. И двамата са мачовци. Както споделя Теди Москов – „ да вземат да се сбият и който победи… “. Много неприятна игра за политиците изигра тази отрицателна акция. Не може да чегърташ нещо, по което хората имат сантимент и се вижда, че е свършило някаква работа и да наблягаш единствено на неприятното. Тази отрицателна акция беше стартирана от Румен Радев със своите изявления срещу това, което се случва, счита Кръпката.

Той напомни, че Радев се разгласи против ръководството на страната, сякаш не е част от него, което доста ме дразнеше. Вместо да се занимава с отрицателна акция, трябваше да надгражда. Съвсем обикновено е след трите мандата на Бойко Борисов да пристигна различен човек, който да ръководи, само че не и с чегъртане. Партиите на митинга имат толкоз ниско доверие, тъй като се занимаваха с някакви фотоси и нелепости, а не с обстоятелства и с това, което действително се е случило. Носталгично настроените българи към комунизма считат, че би трябвало здрава ръка, че Румен Радев е сполучлив политик, тъй като евентуално е добър водач. Авиатор обаче не значи наложително първокласен президент, отсича артистът.

Той по никакъв метод не се яви в ролята на сплотяващ. Лозан Панов да вземем за пример работи в най-проблемното място – в съда, и той си постави главата в торбата. Когато обаче се появи почтен човек, не се има вяра на него, а на изпедепцани измамници. Румен Радев, както е добър авиатор, в случай че беше и непокътнат президент с достолепие, нямаше да стои с наведена глава пред съветския кагебарски патриарх, който му се караше, а пък вицето му Илияна Йотова даже падна на колене. Той нямаше да лобира против рухването на глобите против Русия, щеше да каже най-малко една дума за анексирането на Крим. Румен Радев обаче заобикаля тези тематики. Ако не беше със социалистически убеждения, макар че е учил в Съединени американски щати, щеше да посети лагера в Белене и да постави цветя пред паметника на убитите по време на комунизма. Той показа алена политика и свърши още куп неприятни неща, най-много с отрицателното си отношение към живота, който живеем. Аз имам музика, която е повече от политиката за мен, съобщи изпълнителят.

Аз доста се веселя, че Мая хвана влака за Кюстендил. Не можах да си обясня обаче по какъв начин един човек, който е антиевропейски надъхан, върти се към средите на Българска комунистическа партия, приказва едно, а прави друго, съумя да излъже хората и да влезе в Народното събрание. Най-странното е, че тези, които живеят на Запад, гласоподаваха за този… Как му беше семейството? Въпросът е, като толкоз доста споделят възгледите му, за какво не се реалокират в Русия? Оцеляхме при Волен Сидеров, ще преживеем и този. Може би най-лошото, което може да ми се случи, е да му науча семейството за идващите 4 години, съобщи Кръпката по адрес на Костадин Костадинов от Възраждане.

Чалгата от дълго време умря. Първият банкрутирал чалга клуб се споделяше „ Нерон “. Сега към този момент е един сполучлив джаз и блус клуб. Отдавна ги няма тези огромни концерти на „ Пайнер “. Като влезеш в бензиностанция, дисковете с чалгата не те прострелват от упор, а са поставени в краката. Остана единствено гуруто на поп фолка, който се опитва в политиката, само че и там нещо не му се получиха нещата. Така че, ще забравим скоро дефинитивно за чалгата и ще си спомним за Валя Балканска, Янка Рупкина, Райна Кабаиванска и Георги Минчев. Що се отнася за комунизма, то той от дълго време си е отишъл и е станал капитализъм от социалистически руски вид. Българска социалистическа партия може да си дрънка за комунизма колкото си желае, само че няма да се върне. Вече никой не кара Москвич, а западни коли. Преди 10-и ноември се споделяше: „ Целият в корекомски облекла, а приказва за социализъм “, споделя на финала рокаджията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР