Звездният български боксьор коментира най-силната част от на събитието Triad

...
Звездният български боксьор коментира най-силната част от на събитието Triad
Коментари Харесай

Кубрат проговори за бруталния момент в мача с Мир, посочи защо спря да го удря

Звездният български боксьор разяснява най-силната част от на събитието Triad Combat в Тексас през вчерашния ден сутринта българско време. Както е известно, 40-годишният боксьор победи с механически нокаут американеца още в първия рунд, само че в случай че не бе спрял да му нанася удари в един миг, мачът можеше да приключи надалеч по-лошо за Мир.
След този епизод заваляха мнения в интернет, в които почитатели и експерти се питаха за какво реферът на мача в този нов тип спорт се забави толкоз, с цел да спре борбата. Те показаха мнение, че в случай че самият Пулев не бе показал благосклонност, можеше даже да убие противника си.
" Близкият пердах в този спорт е по-различен от бокса. Смятам, че се оправих идеално, влязоха два доста тежки удара, дори се учудих по какъв начин той остана прав. На момента вземах решенията. Все отново това за мен е спорт, не го одобрявам за война и би трябвало да има спортменство. В оня миг видях, че Мир не е добре, чаках рефера да се намеси по-рано. Това е въпрос на победа, не да накараме някой да влезе в болничното заведение ", разяснява Кобрата пред bTV от Арлингтън.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР