Звездната фамилия привлякла вниманието върху себе си още с влизането

...
Звездната фамилия привлякла вниманието върху себе си още с влизането
Коментари Харесай

На какво се дължи съмнителното сближаване на Николета Лозанова със свекърите?

Звездната фамилия привлякла вниманието върху себе си още с влизането в заведението. Николета Лозанова се настанила сред татко и наследник Михайлови като усмивката от самото начало била на лицето й. останалите дами били ситуирани от другата страна на масата. Всички изглеждали в положително въодушевление и вечерята минала в оживени диалози.

 

Очевидно Мария Петрова е подразнена от мълвата, че мъжът й има държанка, поради обстоятелството, че избра да се настани по-далеч от него. 47-годишната прелест седна до дъщеря си Елинор. Бисера е от първия брак на Михайлов, само че някогашната гимнастичка се схваща извънредно добре с нея.

 

За никого не е загадка, че шефът на БФС не харесваше Николета Лозанова за снаха. Напоследък обаче наподобява е трансформирал отношението си към нея, поради обстоятелството, че плеймейтката все по-често се събира с родата на възлюбения си. Припомняме, че те бяха дружно и на Великден. Прави усещане, че от известно време Лозанова е много близка и с Мария Петрова.

 

Николета нееднократно е споделяла, че мечтае за дете от футболиста. Това наведе мнозина на мисълта, че доближаването с роднините му може да е знак, че е бременна. Вратарят няма лични наследници, само че се грижи безрезервно за щерката на плеймейтката, която е щерка на Валери Божинов – 11-годишната Никол. В началото на април тримата даже пътуваха до Франция, с цел да отбележат рождения й ден в „ Дисниленд “.

 

Ники Михайлов призна още преди време, че плеймейтката е любовта на живота му, въпреки в предишното и двамата да са си изневерявали. Най-после е отчел грешката си да се демонстрира непрекъснато по медиите и да разяснява персоналния си живот, както правеше на млади години. Сега е с нова тактика – държи щастието си надалеч от общественото пространство и устите на клюкарите. Съветва и Николета да бъде по-умерена в обществените си изяви.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР