Звездната двойка Лидия и Атанас Колев отново са се събрали.

...
Звездната двойка Лидия и Атанас Колев отново са се събрали.
Коментари Харесай

Разделени ли? Лидия и Наско Колев по-влюбени от всякога

Звездната двойка Лидия и Атанас Колев още веднъж са се събрали. Това стана ясно след обява на техен сътрудник. В стори в Инстаграм Меди споделя фрагмент от своето присъединяване в столичен клуб. На напред във времето на клипчето лъсва истината за възобновление на една от най-обсъжданите двойки у нас през последната година.

 

На видеото се вижда по какъв начин Наско Колев целува за малко Лидия. Впоследствие, заслепен от обич и още нещо, той излива душата си пред певицата. Силните думи от хитовата балада на Меди „ Живей, благо мое “ пасват идеално за изповедта на Наско. Той пеейки споделя на Лидия: „ Ако без мен останеш в миналото, недей да слагаш черно в никакъв случай “.

Въпреки слуховете за разлъка двамата наподобяват по-влюбени от всеки път. Те очевидно са посетители в столичния клуб и се забавляват на осъществяването на Меди. Той пък разкри пред цяла България истината за ренесанса в връзките им. Певецът означи своите сътрудници в сторито си, само че никой от тях не позволи тайната информация на личния си профил. Бърза инспекция демонстрира, че Наско Колев и Лидия са изтрили всички общи фотоси и това продължава да е по този начин. Продължават и слуховете за аргументите за раздялата им. Те стигат от завладяваща ревнивост на варненеца и крайности като пердах и принуждение до легендите за изневери. Очевидно каквато и да е била повода, двамата още веднъж са дружно.

 

Автор: Инстаграм

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР