Звездна подкрепа имаше Григор Димитров вчера при дебюта си на

...
Звездна подкрепа имаше Григор Димитров вчера при дебюта си на
Коментари Харесай

Синът на Бекъм се похвали със снимка с Григор Димитров

Звездна поддръжка имаше Григор Димитров през вчерашния ден при дебюта си на Финалите на АТР в Лондон. Освен на стотиците българи по трибуните на “О2 Арена”, 26-годишният хасковлия донесе наслада и на един от синовете Дейвид Бекъм - Ромео. Хлапето на британската футболна легенда играе тенис и е измежду най-големите почитатели на родната звезда в аристократичния спорт.

15-годишният младеж гледа шампионата в 20-хилядната лондонска зала дружно с татко си и с 18-годишния си брат Бруклин, а незабавно след триумфа на българина над 4-ия в света Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 пусна фотография дружно с него в “Инстаграм”. Фотографията е от съблекалнята на Григор, а Ромео наподобява вдъхновен, показателно за което е доволната му физиономия.

A post shared by Romeobeckham (@romeobeckham) on Nov 13, 2017 at 1:29pm PST

" Страхотна среща с Григор Димитров ", написа второто от четирите деца на един от най-богатите спортисти в света.

Ромео от дълго време е обожател на българския тенисист. Преди старта на тазгодишния “Уимбълдън” двамата даже организираха взаимна подготовка, след която Григор се изрече ласкаво за уменията на момчето с ракетата.



“Ромео е доста надарено хлапе. Мисля, че той не тренира отдавна, само че сигурно сподели огромен капацитет. Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на много мои мачове. Беше ми прелестно да прекарам време също по този начин и с Виктория и да опозная фамилията отблизо”, разяснява тогава Григор.

Ромео пък назова тренировката с Димитров “най-хубавият ден в живота ми!” и му благодари за отделеното време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР