Звездна двойко се радва на поредна рожба.Светлана Гущерова роди четвъртото

...
Звездна двойко се радва на поредна рожба.Светлана Гущерова роди четвъртото
Коментари Харесай

Светлана Гущерова роди четвърто дете

Звездна двойко се радва на поредна рожба.

Светлана Гущерова роди четвъртото си дете.

На 1 юни многодетната майка честити празника, като качи фотография на новороденото си бебе в Инстаграм на стори.

Съпругата на милионерския правоприемник Християн Гущеров показа фрагменти от болничната стая. Наскоро с последните ѝ снимки в персоналния ѝ инстаграмски профил загатна, че е бременнна за 4-и път и че фамилията чака ново попълнение.

Колкото до фрагментите, които стоят единствено 24 ч. в профила, се видя новороденото с емотикон (синьо сърце) - отпратка, че явно двамата с Гущеров имат момченце. 

Засега Светлана не е споделяла детайлности по отношение на раждането на най-малкият член на фамилията. Все още не е и ясно името му.

Светлана и Християн имат две по-големи деца, кръстени на дядо си по бащина линия - Гущеров-старши. През април предходната година Мис Плеймейт 2009-а разгласи новината, че е родила и трето дете на предприемача. Първото им е момиче - 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче - Добромир. Третото пък се споделя Кристиан Валентин. 

Звездната двойка подвигна женитба преди пет години. В този интервал Светлана съумя да сбъдне своята фантазия - да има огромно и сплотено семейство, оповестява Dir.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР