Звездите вещаят любовен апокалипсис за някои зодии в днешния ден.

...
Звездите вещаят любовен апокалипсис за някои зодии в днешния ден.
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 февруари: Две зодии ги чакат големи проблеми

Звездите вещаят любовен апокалипсис за някои зодии в днешния ден. Кои са те и защо би трябвало да внимават, прочетете тук:

Овен
Не би трябвало през днешния ден да разчитате прекомерно на своя обичан човек, даже да е доста виновен и благонадежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи в действителност единствено от Вас, тъй като другояче ще бъде огромна вероятността да сгрешите и да се получи напълно не оня резултат, който бихте желали.

Телец
Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас...

Близнаци
През този ден свръх значими събития в фамилиите на Близнаците не се плануват. Вероятни са дребни различия с децата, които при неумело държание може да прераснат в огромен и усложняващ се спор. Звездите Ви поучават, да не следвате своите страсти. Днес разсъдъкът ще Ви бъде най-хубав асистент. Конфликти са евентуални с Овни и Телци.

Рак
Възможностите, които се разкриват пред Вас са доста, само че да се възползвате от тях не е по този начин елементарно. Днес звездите Ви изкушават по всевъзможен метод, проверявайки Ви за неотстъпчивост на характера и честност на правила. Помнете, че на последните не би трябвало да изневерявате по никакъв метод и никога. Колкото по-последователни бъдете в своите действия и решения, толкоз по-добри резултати ще постигнете в последна сметка. Подкрепата на околните Ви радва и въодушевява. Днес даже и хора, всекидневно великодушни на забележки, няма да се скъпят на похвали и думи на утвърждение. Нараства креативния Ви капацитет и се появяват отлични хрумвания, които сполучливо ще реализирате в скоро време.

Лъв
Трябва да сте подготвени за неприятности в професионалната сфера. Едва ли този ден ще бъде лек и прелестен, защото той готви за всички представители на Вашия знак доста тествания. Възможни са инспекции при Вас, от които проверяващите да останат извънредно недоволни. Не са изключени санкции и други наказания. В качеството на обезщетения за породените неудобства, ще Ви чака цялостно взаимно схващане с околните, естетика в сантименталните връзки, а също и потребни препоръки от остарели другари. Редно е, а и си заслужава, да се вслушате в това, което приказват родителите, тъй като от тях може да научите нещо значимо.

Дева
Днешният ден ще бъде обособен за връзки с Вашия обичан човек. През деня ще възникне обстановка, която ще изискава от Вас компромис и дарба да преразгледате своите цели в името и за богатството на вашата двойка. Ако извършите това, което би трябвало да се направи, ще почувствате, че връзките ви се трансформират към по- положително и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения проект и позволете на сътрудниците, които са по- старши по служба, да Ви управляват.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най-добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
Вие сте удобен и земен човек - за това никой не спори. Но също така сте и доста духовни и способни да виждате бездънен смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас постройката не е единствено структура от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките упоритости, творчество и боязън от гибелта. Такъв метод на мислене ще Ви даде опция да видите същинската същина на всяко нещо, към което погледнете.

Стрелец
Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог
С колегата Ви се случва нещо необичайно? Не тормозете индивида – в случай че желае, и самичък ще Ви опише. Ако пък не желае, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите освен това, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Риби
Вашите достижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко похвали и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали през днешния ден, се явява Ваш съдружник. Затова бъдете деликатни и не позволявайте на недоброжелателите с хвалебствие да завоюват Вашето доверие. Много комплицирано ще се подреждат връзките Ви с околните. Прекалено доста време прекарвате в размишления и си съставяте не най-правилното отношение за ставащото. Не се тормозете да задавате въпроси и единствено по този начин ще можете да се справите със обстановката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР