Звездите са винаги обект на внимание, когато става дума за

...
Звездите са винаги обект на внимание, когато става дума за
Коментари Харесай

"Огледалце, огледалце...": Ето кои са най-добре изглеждащите звезди над 40

Звездите са постоянно обект на внимание, когато става дума за мода и хубост, а всяка година излизат разнообразни ранглисти, които слагат на едно или друго място звездите, като критериите са разнообразни. В нова ранглиста за звезди над 40 години с впечатляваща осанка, борбата за първото място се оказа оспорвана, само че то е единствено едно и тази година се присъжда на... певицата и актриса Дженифър Лопес, написа в. " Сън ".

51-годишната латино дима надви за купата над други известни дами от шоубизнеса като Дженифър Анистън и Ким Кардашиян, чиито външен тип остава неподвластен на времето.

Виж още:

Интересно е да се каже, че класацията е формирана след допитване, направено във Англия по поръчка на естетичната клиника. За Джей Ло са дали своят вот близо 40% от участвалите в анкетата дами, които споделят, че в случай че наподобяват като нея на тази възраст, биха били доста по-щастливи.

Второто място в самобитната ранглиста заема друга прелестна дама и актриса, а точно 52-годишната актриса Дженифър Анистън, която е следвана от 40-годишната риалити звезда Ким Кардашиян. Предишно изследване на същата клиника откри, че множеството представителки на поколението Y стартират да мислят за разкрасителни процедури като слагане на ботокс, филъри и химичен пилинг преди 33-годишна възраст. У нас обаче от ден на ден млади дами, а и по света, приказват намерено, че прибягват до разнообразни разкрасителни процедури с филъри, въпреки да нямат още 40.

В класацията влизат и други топ имена на звезди, които са над 40, само че наподобяват необикновено. Виждаме имената още на артиста Уил Смит (52), обичаната световна двойка Виктория и Дейвид Бекъм (46 и 45), Наоми Кембъл (50), Том Круз (58) и Тес Дейли (51) и Брад Пит (57).

Виж още:

 

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР