Звездите от „Откраднат живот“ били принудено временно да стопират снимките

...
Звездите от „Откраднат живот“ били принудено временно да стопират снимките
Коментари Харесай

Владо Пенев хвана коронавирус и спря снимките на Откраднат живот

Звездите от „ Откраднат живот “ били насила краткотрайно да стопират фотосите на десетия сезон на сериала, кръстен " Антитела " и по подигравка на ориста отдаден на коронакризата, с цел да се тестват за COVID-19, написа „ Галерия “.

Процедурата се наложила, откакто Владо Пенев, който играе една от основните функции в поредицата, демонстрира признаци на ковид. Актьорът почувствал неразположение незабавно откакто завършил с трагичните фрагменти за епизода, в който неговият воин професор Асен Цонев минава през тестването на болестта. Приятелите му се майтапят, че е дръпнал дявола за опашката, защото той самичък пусна в обществените мрежи фотография от екранната болница „ Света Анастасия “, на която е оплетен с всякакви тръбички.

Публикация, споделена от (@vladopenev) на Авг 13, 2020 в 7:59 PDT

Карантината на Пенев скоро завършва, а самият той даже не е бил на легло, описват негови сътрудници от продукцията. Пенев постоянно е бил безусловно прецизен при спазването на ограниченията. След като през март и април той съвсем не излизаше от вкъщи си, а щерка му Яна оставяше питателните артикули пред вратата на жилището му, без даже да се види с него, през май екранният професор Цонев стартира да се разхожда с шлем. Той влизаше в магазините с ръкавици, през час дезинфекцираше ръцете си и най-малко по един път дневно почистваше повърхностите у дома.

Снимките на „ Откраднат живот “ бяха възобновени сполучливо.

Новият сезон на сериала стартира при започване на септември. Епизодите ще бъдат изпъстрени с спорове сред остарели и нови врагове, с изумителни измерения на лекарския морал и с доста любовни интриги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР