Звездите от Игра на тронове Кит Харингтън и Роуз Лесли

...
Звездите от Игра на тронове Кит Харингтън и Роуз Лесли
Коментари Харесай

Звездите от Игра на тронове Кит Харингтън и Роуз Лесли се сгодиха

Звездите от " Игра на тронове " Кит Харингтън и Роуз Лесли са сгодени. След дълги спекулации по тематиката, публична информация беше оповестена във вестник " Ню Йорк Таймс ", показва Би Би Си. 

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на хитовия сериал през 2012 година В поредицата те влязоха в ролята на влюбена двойка - Джон Сноу и Игрит. Лесли напусна екипа след гибелта на екранната й героиня, а Харингтън остана един от водещите облици до последния, седми сезон. 

Харингтън и Лесли направиха обществен дебют като двойка публично предходната година на церемонията за връчване на премиите " Оливър ". Английският сценичен артист Кит Харингтън показа пред изданието L`Uomo Vogue предходната година, че е било " елементарно " да се влюби в Лесли, тъй като е бил притеглен от нея, а е трябвало да изиграе същото и в сериала. Той сподели, че най-страхотният му спомен от снимането на " Игра на тронове " е от трите седмици в Исландия, където беше филмиран втория сезон през 2012 година " Защото страната е красива, тъй като Северното зарево е магическо и тъй като там се влюбих ", сподели той. 

Роуз сега взе участие в американския ефирен сериал " The Good Fight ". Харингтън пък ще се появи в драмата на Би Би Си " Барут " (Gunpowder), в чието снимане ще взе участие преди фотосите на финалния, осми сезон на " Игра на тронове ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР