Звездите ни помагат да намерим точния човек, те също се

...
Звездите ни помагат да намерим точния човек, те също се
Коментари Харесай

Несъответствие на характерите: Топ 6 на несъвместимите зодии

Звездите ни оказват помощ да намерим точния човек, те също се отдръпват от тези, които не са подобаващи. Пред нас се намира класацията, включваща шест двойки зодии, чиито връзки евентуално са обречени на неуспех.
Зодиакалните знаци ни разрешават да опознаем по-добре себе си, да разберем по какъв начин можем да живеем по-добре и от какво да се опасяваме. В персоналния си живот звездите също оказват помощ да се намерят точните сътрудници. Но днешната публикация ще е за несъвместимостта на зодиите. Разбира се, има и изключения, само че редица астролози са разпознали някои знаци на зодиака, които са цялостна диаметралност един на различен. Ето кои знаци на зодиака са безусловно несъвместими, съгласно водещите астролози.
ОВЕН И ДЕВА
Овенът и Девата са две изцяло разнообразни персони. Тази двойка няма да може да се схваща, ще има непрекъснати спорове и ще се разделят като непримирими врагове. Дори най-силната обич не може да избави тази връзка.
ЛЪВ И СКОРПИОН
Лъв и Скорпион са доста мощни персони, които в никакъв случай няма да се предадат един на различен. В тези връзки нормално има непрекъсната битка за водачество, в която няма победител. Най-важното е, че нито Лъв, нито Скорпион в никакъв случай няма да признаят грешките си.
БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ
Най-големият проблем на тази двойка е, че Козирозите са много спокойни и фамилни хора, до момента в който Близнаците, в противен случай, обичат шумни празненства. Те не се схващат и двамата ще се отегчат в една възможна връзка.
РИБА И ВОДОЛЕЙ
В тази връзка ще има непрекъснати искания един към различен. Постоянните кавги и безконечните недоволства няма да разрешат на двата знака да основат дълга връзка.
РАК И ВЕЗНИ
Хора, които са несъвместими между тях. Те няма да реализират съгласие. Ракът ще бъде под непрекъснат стрес, а Везните от своя страна ще демонстрират мощна ревнивост. Тези знаци на зодиака си си основават единствено премеждия.
ТЕЛЕЦ И СТРЕЛЕЦ
Две упорити персони, които постоянно се пробват да подтиснат колегата си. Този съюз е жертван и изясняването на връзките ще бъде дълго, тъй като никой не желае да отстъпи.
Също по този начин си коства да се означи, че всеки два идентични зодиакални знака са несъвместими. В такава връзка на всички ще им бъде тясно и неловко.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР