Звездата в автомобилния ни спорт Илия Царски ще атакува титлите

...
Звездата в автомобилния ни спорт Илия Царски ще атакува титлите
Коментари Харесай

Илия Царски гони титлата с нов спонсор


Звездата в автомобилния ни спорт Илия Царски ще нападна купите в пистовия и планинския шампионат с нов спонсор. Той подписа контракт за партньорство с мобилния оператор VIVACOM и още този уикенд на писта „ Енеос “ в Калояново ще покаже новата визия на мощното Мицубиши Лансър Ево 9.

“Водихме договаряния от началото на годината, а договорът стана факт през април. Забавихме оповестяването му поради липса на надпревари “, изясни водачът.

Царски ще натисне газта до дупка в гонене на първото място още в първия кръг на шампионата на затворен маршрут. Квалификациите са на следващия ден, а в неделя е същинската част на конкуренцията.

Автомобилът на най-титулувания ни водач е подготвен за старта и има много усъвършенствания спрямо предходния сезон.  Разбира се, той ще кара в клас „ Макси “. Зад гърба си Царски има 18 шампионски трофеи, само че това не прави глада му за победи по-малък.

Очакванията на Илия Царски са за сериозна конкуренция освен в това съревнование, само че и във всички останали.

„ Ще нападам пистовия и планинския шампионат. Кралският клас е моето място, това е върхът на сладоледа. На тези надпревари се събират извънредно доста почитатели и е наслаждение да карам пред тях. Всички противници са доста положителни. Те са почтени водачи с доста бързи коли, които разполагат с над 700 коня под капака. Това ще направи борбата извънредно забавна. Пожелавам триумф на всички “, разяснява Царски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР