Звездата от Това е грях“ подписа отворено писмо от активистката

...
Звездата от Това е грях“ подписа отворено писмо от активистката
Коментари Харесай

Актьорът от Евровизия в Обединеното кралство Оли Александър беше критикуван за подписването на изявление, в което Израел се нарича „държава на апартейда“ и го обвинява в геноцид

Звездата от „ Това е грях “ подписа отворено писмо от активистката група на LGBTQ+ Voices4London, което приканва за преустановяване на огъня в Газа и за Израел да разреши помощ в региона.

В писмото се споделя: „ Гледаме по какъв начин се прави геноцид в действително време. Смъртта прелива от екраните на телефоните ни и в сърцата ни.

„ И, като странна общественост, ние не можем да седим със скръстени ръце, до момента в който израелското държавно управление продължава да заличава цели родове на палестински фамилии. Веднъж казахме, „ мълчанието е равно на гибел “. Сега не е време да мълчим. "

" Не можем да разплитаме тези скорошни нещастия от насилствената история на окупация. Сегашните събития просто са ескалация на режима на апартейд в Израел, който работи за етническо пречистване на земята. позицията по всевъзможен метод предизвиква антисемитизма.

Израел ще се състезава на Евровизия макар заканите за протест

„ Ние се противопоставяме на всеки и всевъзможен т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР