Звездата от Strictly Come Dancing, 29-годишният Лейтън Уилямс, каза своето

...
Звездата от Strictly Come Dancing, 29-годишният Лейтън Уилямс, каза своето
Коментари Харесай

Партньорът на Strictly на Никита Кузмин се нахвърли срещу Екин-Су заради флиртуващите лудории на ITV Celebrity Big Brother

Звездата от Strictly Come Dancing, 29-годишният Лейтън Уилямс, сподели своето мнение за флиртуващите обноски на Ekin-Su Cülcüloğlu с неговия сътрудник от BBC звезда Никита Кузмин.

Лейтън и Никита станаха положителни другари, откакто танцуваха дружно в миналогодишната поредност Strictly, а Лейтън аплодираше Никита, до момента в който той беше в къщата на Celebrity Big Brother, като постоянно се появяваше в обособеното шоу на програмата на ITV Late and На живо, с цел да разговаряте за някогашния си сътрудник в танците.

Никита, който има другарка, е известен съквартирант и е харесван от сътрудниците си звезди, като някогашната звезда от Love Island Екин-Су е един от най-големите почитатели на професионалния танцьор в къщата - досега, в който започнаха клюки за любовта на двете звезди на Celebrity Big Brother.

Бившият арбитър от X Factor Луис Уолш, на 71 години, два пъти е разговарял с турската актриса Екин-Су за това, че тя и Никита евентуално ще се съберат сантиментално, само че Екин-Су постоянно затваря музик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР