Звездата от Странни неща“ Мили Боби Браун отвърна на троловете,

...
Звездата от Странни неща“ Мили Боби Браун отвърна на троловете,
Коментари Харесай

Мили Боби Браун отвърна на феновете, обвинявайки я, че е сложила „нов глас“

Звездата от „ Странни неща “ Мили Боби Браун отвърна на троловете, които я упрекнаха, че е изгубила британския си акцент, с цел да звучи по-американски.

20-годишната актриса от Енола Холмс разроши почитателите, когато се появи в The Tonight Show с Джими Фалън предходната седмица, като мнозина разясниха, че акцентът й се е трансформирал.

Ролята на Мили като Eleven в Странни неща са я видели да употребява американски акцент, само че защото е живяла както в Съединени американски щати, по този начин и в Борнмът, израствайки, нейният акцент е бил повлиян и от двете. Тя е родена в Испания и е прекарала известно време в Орландо, Флорида, преди да се откри в Атланта, Джорджия.

Сега тя се обърна към реакцията на TikTok в изявление с Макс Балегде, призовавайки почитателите да помнят, че тя „ се пробва моето най-хубаво ".

Друг написа: „ Мили Боби Браун, разрастваща американски акцент, не беше в моите бинго карти за 2024 година " Трети добави: „ Акцентът на Мили Боби Браун е 95% американски 5% британски при lmao. “

Мили изясни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР