Звездата от Откраднат живот Ралица Паскалева прати ФБР по петите

...
Звездата от Откраднат живот Ралица Паскалева прати ФБР по петите
Коментари Харесай

Звезда от Откраднат живот прати ФБР по петите на мним филмов продуцент

Звездата от " Откраднат живот " Ралица Паскалева прати ФБР по петите на американец с престъпно досие, представящ се за кино продуцент и предлагащ участия в мегапродукции за доста пари на млади актриси от Европа.

Ралица Паскалева се свързала с мъжа по отношение на кастинг за роля, какъвто той твърдял, че организира. Обещавал възнаграждение от по 1000 $ дневно. Обяснил, че филмът е мегапродукция по тематиката за трафика на хора, която щяла да се снима в разнообразни страни в Европа и оттатък Океана.

" Първото, което ме усъмни, беше, че той искаше аз да го набера по телефона. След това стартира самичък да се заплита в някакви неистини ", описа актрисата в ефира на " Здравей, България " по Нова тв.

След диалога си с въпросния мъж, Ралица взема решение да ревизира какъв е той. Оказва се, че хипотетичният кино продуцент има дебело престъпно досие, което можело да се откри в онлайн пространството. Според американските закони можело да се разгласява информация за действията на към този момент наказани лица.

" Този мъж има две присъди за грабеж и 4-5 за приложимост и продажба на опиати. Срещу него са подавани и недоволства за полов тормоз, като на една от жертвите си трябвало да заплати обезщетение от 40 000 $ ", споделя актрисата.

Цялата информация, която съумяла да събере, предиздвикала Паскалева да звънне непосредствено във ФБР.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР